Stopzetting van de Mobile coverage Extender (Pro)

Gebruik je de Mobile Coverage Extender (Pro) als oplossing om je mobiele dekking binnenshuis te verbeteren?

Sinds 13 juni 2022 werkt de Mobile Coverage Extender (Pro) niet meer en is de facturering stopgezet. Waarom? Bij Proximus willen we onze klanten steeds de nieuwste technologie aanbieden. Daarom worden onze producten regelmatig aangepast of vervangen. Dit is ook het geval voor de Mobile Coverage Extender (Pro): deze is gebaseerd op een verouderde technologie die niet langer technisch ondersteund wordt door onze leverancier.

Je kunt de Mobile coverage extender (Pro) vervangen door bellen via wifi (VoWiFi)Nieuw venster .

Wat wil je doen?

Sinds 13 juni 2022 werd de dienst en de facturering automatisch stopgezet.

Je kunt je Mobile Coverage Extender (Pro) vervangen door bellen via wifi. Je nieuwe smartphone laat je toe om te bellen via wifi (VoWiFi). Wifi gebruikt een lokaal, draadloos netwerk waardoor je kunt bellen en sms'en, ookal heb je weinig ontvangst binnenshuis. Je kunt nakijken welke toestellen wij ondersteunen om te bellen via wifi (VoWiFi)Nieuw venster om zo je Mobile Coverage Extender (Pro) hierdoor te vervangen.

Heb je niet overal in huis het beste Wifi-signaal? Een groot huis of dikke muren kunnen een slecht signaal geven in bepaalde ruimtes. Dankzij de Wifi-boosterNieuw venster versterk je dit signaal en wordt je Wifi-netwerk binnenshuis uitgebreid.

Wat te doen met je Mobile Coverage Extender (Pro)? Je kunt het apparaat naar het dichtstbijzijnde containerpark brengen. Als je tegelijkertijd andere toestellen annuleert (een decoder of b-box bijvoorbeeld), breng dan alles naar de Proximus Shop van je keuze. Dit wordt uitgelegd in de brief die je ontving.

Als je zonder Mobile Coverage Extender (Pro) niet voldoende bereik hebt, kun je bellen via wifi. Je nieuwe smartphone laat je toe om te bellen via wifi (VoWiFi). Wifi gebruikt een lokaal, draadloos netwerk waardoor je kunt bellen en sms'en, ookal heb je weinig ontvangst binnenshuis. Je kunt nakijken welke toestellen wij ondersteunen om te bellen via wifi (VoWiFi)Nieuw venster om zo je Mobile Coverage Extender (Pro) hierdoor te vervangen.

Heb je niet overal in huis het beste Wifi-signaal? Een groot huis of dikke muren kunnen een slecht signaal geven in bepaalde ruimtes. Dankzij de Wifi-boosterNieuw venster versterk je dit signaal en wordt je Wifi-netwerk binnenshuis uitgebreid.