×

Installatie van de Mobile Coverage Extender (Pro)

Als u binnenshuis slecht kunt bellen of surfen met uw smartphone, kunt u met de Mobile Coverage Extender (Pro) het bereik versterken.

Enkele tips voor u uw Mobile Coverage Extender (Pro) installeert:

• Plaats uw toestel in een open ruimte en centraal in huis. Vermijd van het te installeren in de buurt van een raam, deur of in de garage. Indien nodig, gebruik een ethernetadapter (Devolo of PLC).
  • Hebt u geen vrije ethernetpoort meer op uw modem? Verwijder een ongebruikte kabel of installeer een LAN-switch tussen uw Mobile Coverage Extender (Pro) en uw modem. Meer info in één van onze verkooppunten.
  • U kunt slechts één Mobile Coverage Extender per internetlijn installeren. Dit is niet van toepassing voor de Mobile Coverage Extender Pro. Vraag advies in een verkooppunt of aan uw accountmanager.
  • U kunt het toestel niet op een ander adres installeren en u verplaatst het best niet binnenhuis.

Voor de levering van de Mobile Coverage Extender kunnen 2 verschillende toestellen worden voorzien. Kies uw toestel om de installatiegids te raadplegen of downloaden (.pdf) :

Mobile Coverage Extender

Mobile Coverage Extender

Download de beknopte handleiding. Meer info nodig? Download dan de uitgebreide installatiegids (in het Engels).

Mobile Coverage Extender Pro

Mobile Coverage Extender Pro

Download de beknopte handleiding. Meer info nodig? Download dan de uitgebreide installatiegids (in het Engels).