Mms'en versturen en ontvangen

Wilt u een foto of video versturen of ontvangen op uw gsm? Als u uw telefoon bij ons hebt gekocht, dan is deze gebruiksklaar om te mms'en. Zo niet, dan moet u de mms-instellingen van uw gsm zelf configureren. Kies één van deze 2 mogelijkheden:

• Zoek uw gsm in onze interactieve handleiding. We helpen u stap per stap
  • Configureer manueel uw mobiele telefoon. Vul de onderstaande gegevens in bij de mms-instellingen op uw gsm:
    • APN (Access Point Name) = event.proximus.be
    • Username = mms
    • Password = mms
    • IP = 10.55.14.75
    • Port = 9201 (voor WAP1.0) of 8080 (voor WAP2.0)
    • URL = mmsc.proximus.be/mms

Zodra uw gsm is ingesteld, kunt u mms'en verzenden en ontvangen, op voorwaarde dat uw mobiel datanetwerk is geactiveerd. Raadpleeg de handleiding van uw toestel als u daar hulp bij nodig hebt.

Om te kunnen mms'en in het buitenland, moet u minstens 1 keer een mms hebben verzonden in België (enkel als u een Pay&Go-kaart hebt).

Kan uw correspondent geen mms'en ontvangen? U kunt ze ook naar zijn e-mailadres sturen.

Typ gewoon een e-mailadres in de plaats van het telefoonnummer (in het veld "Bestemmeling" / "Aan"). Het tarief voor het verzenden van een mms naar een telefoonnummer of naar e-mailadres is hetzelfde.