×

De Mobile Wi-Fi 4G-router terugsturen

Mobile Wi-Fi 4G router

Maakte u gebruik van de Mobile Wi-Fi 4G-router door netwerkproblemen? Dan kunt u die gratis terugsturen vanaf dat uw internetverbinding hersteld is.

Hoe?

Steek de router, de lader en de simkaart terug in de originele doos en geef ze af in een afhaalpunt in uw buurt. U hebt een maand om de Mobile Wi-Fi 4G-router terug te sturen.

De originele verpakking verloren of weggegooid? Steek de toestellen en de simkaart in een nieuwe doos, en plak er het afhaalpunt-label op dat u hebt gedownload en afgedrukt.