Stopzetting van de Mobile coverage Extender (Pro)

Gebruik je de Mobile Coverage Extender (Pro) als oplossing om je mobiele dekking binnenshuis te verbeteren?

Vanaf 7 april 2022, zal Mobile Coverage Extender (Pro) niet meer werken en zal de facturering worden stopgezet. Waarom? Bij Proximus willen we onze klanten steeds de nieuwste technologie aanbieden. Daarom worden onze producten regelmatig aangepast of vervangen. Binnenkort zal dit ook het geval zijn voor de Mobile Coverage Extender (Pro): deze is gebaseerd op een verouderde technologie die niet langer technisch zal worden ondersteund door onze leverancier.

Je kunt de Mobile coverage extender (Pro) vervangen door bellen via wifi (VoWiFi)Nieuw venster .

Wat wil je doen?

Dat kan tot 7 april 2022. Op deze datum worden de dienst en de facturering automatisch stopgezet. Je kunt ook je abonnement op Mobile Coverage Extender (Pro) nu al kosteloos en vroegtijdig opzeggen. Je kunt ons hiervoor gewoon contacteren.

Wat te doen met je Mobile Coverage Extender (Pro)? Je kunt het apparaat naar het dichtstbijzijnde containerpark brengen. Als je tegelijkertijd andere toestellen annuleert (een decoder of b-box bijvoorbeeld), breng dan alles naar de Proximus Shop van je keuze. Dit wordt uitgelegd in de brief die je ontvangt.

Je kunt je abonnement op Mobile Coverage Extender (Pro) nu al kostenloos en vroegtijdig opzeggen. Je kunt gewoon een verzoek indienen om het abonnement te annuleren. Contacteer ons.

Wat te doen met je Mobile Coverage Extender (Pro)? Je kunt het apparaat naar het dichtstbijzijnde containerpark brengen. Als je tegelijkertijd andere toestellen annuleert (een decoder of b-box bijvoorbeeld), breng dan alles naar de Proximus Shop van je keuze. Dit wordt uitgelegd in de brief die je ontvangt.

Je kunt eenvoudig testen of je je Mobile Coverage Extender (Pro) nog nodig hebt. Schakel het toestel uit en ga na of je kunt bellen en gebeld worden. Lukt dit? Je kunt je Mobile Coverage Extender (Pro) abonnement vroegtijdig en kostenloos stopzetten. Contacteer ons hiervoor.

Je kunt je Mobile Coverage Extender (Pro) vervangen door bellen via wifi. Je nieuwe smartphone laat je toe om te bellen via wifi (VoWiFi). Zo kun je bellen en sms'en, ookal heb je weinig ontvangst binnenshuis. Je kunt nakijken welke toestellen wij ondersteunen om te bellen via wifi (VoWiFi)Nieuw venster om zo je Mobile Coverage Extender (Pro) hierdoor te vervangen.