Een handtekening in uw e-mails plaatsen

U kunt een handtekening instellen en deze automatisch in uw verzonden e-mails plaatsen. Vaak bevat zo’n handtekening uw contactgegevens en eventueel een persoonlijke tekst.

Uw handtekening wordt enkel geplaatst in e-mails die u zelf opmaakt en verstuurt. Ze verschijnt dus niet wanneer u een e-mail beantwoordt of doorstuurt.

 1. Log in op Proximus Webmail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox. Om snel toegang te krijgen tot Proximus Webmail surft u naar http://webmail.proximus.be/ of klikt u op het Webmail icoon rechts bovenaan.

  Log in op Proximus Webmail
  Opgelet, uw e-mailadres en het wachtwoord van uw mailbox zijn verschillend van uw MyProximus gebruikersnaam en wachtwoord!
 2. Ga naar Configuratie.
 3. Klik op E-mail.
 4. Klik op Handtekeningen.
 5. Klik op Toevoegen.
 6. Geef uw nieuwe handtekening een naam en kies of u deze handtekening bovenaan of onderaan uw e-mails wilt plaatsen. Vink het vakje "Standaard handtekening" aan om deze handtekening automatisch in al uw verzonden e-mails te plaatsen. Schrijf daarna de tekst van uw handtekening in het lege veld en klik op OK.
 7. Klik op Opslaan om uw nieuwe handtekening te bewaren.

U kunt meerdere handtekeningen toevoegen, bewerken of verwijderen door de bovenstaande stappen te herhalen. Om een andere handtekening in te stellen als standaardhandtekening, klikt u op Bewerken en vinkt u het vakje "Standaardhandtekening" aan.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

Contact