Uw e-mails doorsturen naar een ander e-mailadres

Stuur uw inkomende e-mails automatisch door naar een ander e-mailadres. Zo kunt u bijvoorbeeld de mails die u ontvangt op uw e-mailadres van Proximus laten doorsturen naar uw Gmail-account. Deze e-maildoorschakeling wordt ook wel eens herroutering of mail forward genoemd.

De ontvangen e-mails worden enkel bewaard in de mailbox waarnaar u ze doorstuurt.

1. Log in op Proximus Mail met uw e-mailadres en uw paswoord. Om snel toegang te krijgen tot Proximus mail surft u naar http://webmail.proximus.be/ of klikt u op het Webmail icoon rechts bovenaan.

Log in op Proximus Mail
    Opgelet, uw e-mailadres en het wachtwoord van uw mailbox zijn verschillend van uw MyProximus gebruikersnaam en wachtwoord!
  2. Ga naar Configuratie.
  3. Klik op E-mail.
  4. Klik op Schakel e-mail forwarding in.
  5. Vul het e-mailadres in waarnaar uw berichten moeten worden doorgestuurd in het veld Het doorstuuradres.
  6. Klik op opslaan.

Vanaf nu worden alle inkomende e-mails van de betreffende mailbox automatisch doorgestuurd naar het gekozen e-mailadres. Wilt u uw mails niet meer doorsturen? Herhaal dan gewoon de bovenstaande stappen, maar vink Het doorsturen uitschakelen aan om de e-maildoorschakeling te deactiveren.