E-mailadressen opslaan in uw adresboek

Sla de e-mailadressen van uw contactpersonen op in uw adresboek, zodat u hen gemakkelijker en sneller kunt mailen. Als u een distributielijst aanmaakt, kunt u in één klik een e-mail versturen naar verschillende contacten tegelijk.

Wilt u een nieuwe contactpersoon toevoegen?

1. Log in op Proximus Mail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox. Om snel toegang te krijgen tot Proximus mail surft u naar http://webmail.proximus.be/ of klikt u op het Webmail icoon rechts bovenaan.

Log in op Proximus Mail
    Opgelet, uw e-mailadres en het wachtwoord van uw mailbox zijn verschillend van uw MyProximus gebruikersnaam en wachtwoord!
  2. Klik op Contacten.
  3. Klik op Nieuw contact.
  4. Vul één of meerdere velden in en voeg eventueel een foto van uw contactpersoon toe via de knop Toevoegen afbeelding. Klik daarna op Opslaan.

Om de gegevens van een contactpersoon te wijzigen of te verwijderen, selecteert u deze persoon en klikt u op de knop Bewerken of op de knop Wissen.

Wilt u een nieuwe distributielijst toevoegen?

1. Log in op Proximus Mail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox.

Log in op Proximus Mail
    Opgelet, uw e-mailadres en het wachtwoord van uw mailbox zijn verschillend van uw MyProximus gebruikersnaam en wachtwoord!
  2. Klik op Contacten.
  3. Klik op Nieuwe distributielijst.
  4. Geef uw nieuwe distributielijst een naam, voeg contactpersonen toe aan uw lijst en druk daarna op Opslaan.
    • Klik op Toevoegen uit adresboek om contactpersonen uit uw adresboek te selecteren.
    • Klik op Lijst op maat om andere contactpersonen toe te voegen. U kunt dan zelf een naam en een e-mailadres invullen.

Om een distributielijst te wijzigen of te verwijderen, selecteert u deze lijst en klikt u op de knop Bewerken of op de knop Wissen.