×

Hoe de Proximus Mail-app downloaden?

Wilt u uw Proximus e-mailadres gebruiken op uw smartphone of tablet en notificaties van nieuwe berichten ontvangen? Installeer de Proximus Mail-app gratis op uw gsm of tablet. U hoeft niets te configureren, u hebt enkel de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw mailbox nodig.

1. Ga naar de app-winkel van uw toestel. De app is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Voor Android-toestellen
    (4.0 of hoger)

Voor iPhone of iPad
    (iOS 7.0 of hoger)

2. Klik vervolgens op het icoon om de Proximus Mail-app te downloaden en te installeren. Dit neemt enkele minuten in beslag.
  3. Klik nu op het Proximus Mail-icoon dat verschenen is op uw toestel om de app te starten.
  4. Bij het eerste gebruik zal er gevraagd worden om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te geven:
    • Gebruikersnaam: de gebruikersnaam van uw mailbox of uw e-mailadres.
    • Wachtwoord: het wachtwoord van uw mailbox of uw e-mailadres.

Klaar! U kunt nu e-mail verzenden en ontvangen via de Proximus Mail-app.

Proximus Mail

Eerste gebruik of wachtwoord vergeten?

Als u uw mailbox voor het eerst gebruikt, activeer uw mailbox door het tijdelijke wachtwoord op uw activeringsbrief in te geven. Als u het wachtwoord van uw mailbox vergeten bent, dan kunt u een nieuw wachtwoord instellen.