×

Een extra e-mailadres aanmaken of verwijderen

Maak gratis tot 5 extra e-mailadressen aan per mailbox die u ontvangt bij uw internetabonnement. Alle mails die u ontvangt op deze e-mailadressen, komen in dezelfde mailbox terecht. Wilt u dat niet? Dan maakt u beter een nieuwe mailbox aan .

Hoe kunt u een extra e-mailadres aanmaken?

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
  2. Klik op Proximus Mail.
  3. Selecteer de gewenste mailbox in het dropdownmenu.
    Kies een mailbox uit het dropdownmenu.
  4. In Emailadressen/aliassen beheren, typ het gewenste e-mailadres in het lege veld. Als u uw eigen domeinnaam wilt gebruiken (bv. @uwwebsite.net), selecteer deze dan in het dropdownmenu. Accenten, spaties en andere speciale karakters zijn niet toegelaten. Cijfers, punten ( . ), verbindingsstreepjes ( - ) en liggende streepjes ( _ ) mogen wel.
    Kies een alias.
  5. Klik op Creëren. Als het gewenste e-mailadres al bestaat, dan wordt er gevraagd om een nieuw e-mailadres te kiezen.

Het adres dat u hebt aangemaakt, zal binnen 3 uur beschikbaar zijn. Stel e-mail in op uw gsm, tablet of computer om e-mails te lezen en beantwoorden.

Hoe kunt u een extra e-mailadres verwijderen?

U kunt een extra e-mailadres niet wijzigen, maar wel verwijderen en vervolgens een nieuw e-mailadres voor dezelfde mailbox creëren.

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
  2. Klik op Proximus Mail.
  3. Selecteer de gewenste mailbox in het dropdownmenu.
    Kies een mailbox uit het dropdownmenu.
  4. In Emailadressen/aliassen beheren, klik op het kruisje (x) naast het e-mailadres dat u wilt verwijderen.
    Klik op het 'X' icoon naast de alias die u wilt verwijderen.

Uw e-mailadres is nu verwijderd.

Uw verwijderde e-mailadres kan nadien door iemand anders worden gebruikt.

Breng steeds uw contactpersonen op de hoogte wanneer u een e-mailadres verwijdert. Zo voorkomt u dat de naar u verzonden e-mails bij iemand anders terechtkomen.