Handleidingen voor Home-accessoires

Stopzetting van de Home Control/Home View-dienst

Op 31 januari 2018 wordt de Home Control/Home View-dienst gedesactiveerd. Hij wordt sinds 1 november 2017 niet langer gefactureerd.

Wat gebeurt er met uw huidige apparatuur?

Die zal niet langer kunnen functioneren zoals dat vandaag het geval is: zo zal u geen toegang meer hebben tot uw camera via het web en/of uw app. U zal niet langer worden verwittigd via sms als er beweging wordt gedetecteerd. We kunnen niet waarborgen dat u uw apparatuur met andere diensten zal kunnen gebruiken.

Hoe Home Control/Home View vervangen?

We stellen u kortingsbonnen voor om tot 31 januari 2018 tegen verminderde prijs apparatuur van de firma Chacon aan te kopen. We willen u vragen de documenten in te kijken die u met de post hebt ontvangen. De apparatuur van Chacon biedt andere functionaliteiten dan Home Control/Home View. Voor meer informatie over de apparatuur van Chacon en de installatie ervan: surf naar www.chacon.be.

Voor meer informatie over de stopzetting van de Home Control/Home View-dienst kan u ons contacteren op 0800 22 800 (particulieren) of 0800 22 500 (zelfstandigen en kleine ondernemingen).

Download hier de handleiding (in PDF-formaat (.pdf)) voor uw Home-accessoires: camera, rookmelder, bewegingsdetector, enz.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.