×

Handleiding voor uw Forum-telefoontoestel

Download hier de handleiding van uw Alcatel- of Forum-telefoontoestel aangesloten op uw Forum 500, 700, 3000 of 5000-telefooncentrale: eerste stappen, oproepdoorschakeling, conferentie- en wisselgesprek, enz.

Bent u op zoek naar een handleiding of software voor uw Forum-telefooncentrale? Download de handleiding voor uw telefooncentrale. Als uw telefoontoestel plotseling niet meer werkt, lees dan ook eens hoe u problemen met uw telefooncentrale oplossen kunt.

Klik op de naam of de afbeelding van uw toestel om de volledige handleiding te downloaden. Andere handleidingen vindt u naast de naam van uw toestel.

Draadloze telefoons

Vaste telefoons