Handleiding voor je Forum-telefoontoestel

Download hier de handleiding van je Alcatel- of Forum-telefoontoestel aangesloten op je Forum 500, 700, 3000 of 5000-telefooncentrale: eerste stappen, oproepdoorschakeling, conferentie- en wisselgesprek, enz.

Ben je op zoek naar een handleiding, software of heb je een probleem met je Forum-telefooncentrale? Bekijk de handleiding voor je telefooncentrale.

Klik op de naam of de afbeelding van je toestel om de volledige handleiding te downloaden. Andere handleidingen vind je naast de naam van je toestel.

Draadloze telefoons

Vaste telefoons