Hoe sluit je jouw zaak aan op fiber?

Wil je fiber in je zaak halen? Volg dan de onderstaande stappen:

 1. Check of er fiber beschikbaar is op jouw adres
  Aangezien fiber per wijk en per straat wordt uitgerold, controleer je best eerst of er op je adres al fiber beschikbaar isNieuw venster
  -    Als dat het geval is, word je uitgenodigd om een Business Flex Fiber-pack te bestellen.
  -    Als fiber nog niet beschikbaar is voor jouw zaak, aarzel dan niet om ons formulier in te vullen om op de hoogte te worden gebracht zodra het beschikbaar is.

 2. Selecteer en bestel de Business Flex Fiber-pack die het beste bij jou past

  Indien fiber beschikbaar is voor jouw adres, zal je uitgenodigd worden om onze Business Flex Fiber-packs te ontdekken. Je hebt de keuze tussen het bestellen van een van onze voorgeconfigureerde packs of het zelf moduleren naargelang jouw behoeften.

  Heb je al een Proximus pack en wens je over te schakelen naar fiber? Bestel het Business Business Flex Fiber-pack van jouw keuze, en de nodige stappen worden gezet om jouw producten automatisch om te zetten.

  Voor huidige Proximus-klanten in steden/ gemeenten waar fiber wordt aangelegd door onze netwerkbouwer partner Fiberklaar, zal deze stap plaatsvinden nadat fiber in de woning is voorgeïnstalleerd. Wij zullen daarna contact met jou opnemen om je Business Flex Fiber te kiezen.

 3. Maak een afspraak voor de installatie
  Om ten volle van alle voordelen van fiber te kunnen genieten, moet het direct in jouw huis worden geïnstalleerd. Op het moment van je bestelling kan je kiezen welke, voor- of namiddag je beschikbaar bent voor de installatie van fiber in jouw huis. 

 4. Een technieker komt gratis fiber installeren bij je thuis
  Een technieker komt langs om je huidige koperkabel te vervangen door een fiberkabel. De installatie duurt tussen 2 en 4 uur, maar de verbinding wordt slechts enkele minuten verbroken zodat je je activiteiten kan voortzetten. Hij gaat pas weg als alles vlot werkt. Klik hier om alles te weten over de installatieNieuw venster . .

 5. Geniet van een supersnelle en stabielere internetverbinding. 
  Je internet is nu supersnel en stabieler. Zo kan je surfen, bestanden downloaden of online gamen zonder onderbrekingen, ongeacht hoeveel mensen er tegelijkertijd verbonden zijn. Maar dat is niet alles: dankzij fiber kan je ook genieten van een scherper beeld dan ooit te voren op al je schermen.