×

Toegang geven tot Bizz Club aan een gebruiker

Via MyProximus, kunt u als gebruiker online Bizz Club punten inruilen, punten overdragen, bestellingen opvolgen of uw contactgegevens beheren.

In eerste instantie heeft enkel de beheerder van het klantnummer gelinkt aan de MyProximus account van uw bedrijf toegang tot Bizz Club. Bent u niet de beheerder maar wenst u ook graag toegang, dan moet u eerst aan uw beheerder vragen om u via zijn MyProximus account ook toegang te verschaffen tot Bizz Club.

Hoe wordt u de beheerder van Bizz Club?

De beheerder is de persoon die het klantnummer beheert dat gelinkt is aan de MyProximus account van uw bedrijf.Hij heeft dezelfde rechten als een gewone gebruiker maar bovendien beheert hij voor de andere gebruikers van uw bedrijf de toegangsrechten tot de verschillende applicaties in My Proximus, dus ook tot Bizz Club. Per onderneming zijn er meerdere beheerders mogelijk.

U kan zich op elk moment als beheerder van de MyProximus account van uw bedrijf laten registreren als u over de vereiste facturatiegegevens beschikt. Deze kunt u op verschillende manieren terugvinden.

Hoe als beheerder toegang tot Bizz Club verschaffen?

Afhankelijk van de abonnementen op de factuur van uw bedrijf, moet u als beheerder één van onderstaande procedures volgen om een andere persoon in uw bedrijf toegang te verschaffen tot Bizz Club via My Proximus.

Heeft uw bedrijf een factuur met een een internet-, tv- of vastelijnabonnement?

1. Log in op uw online profiel.
  2. Klik op de tab Mijn klantengegevens.
  3. Klik op Zoek mijn gebruikers en zoek dan de gebruiker die u toegang tot Bizz Club wilt geven.
  4. Selecteer uw gebruiker en klik op Beheer e-Services.
  5. U kunt vervolgens Bizz Club selecteren en op Verdergaan klikken.
  6. Nadat u op Bevestigen geklikt heeft, zal uw gebruiker toegang hebben tot Bizz Club. Hij zal een e-mail ontvangen die hem informeert over zijn nieuwe toegang.

Heeft uw bedrijf een factuur met enkel gsm-nummers (en geen ander abonnement)?

1. Log in op uw online diensten, klik op Administratie en vervolgens op Gebruikersbeheer.
  2. Klik op Een nieuwe delegate user aanmaken.
  3. Geef de persoonlijke gegevens in van de Bizz Club-beheerder. Klik vervolgens op Opslaan.
  4. Selecteer Mijn Bizz Club in het overzicht van de beschikbare functionele domeinen.
  5. Klik op Details wijzigen en selecteer indien gevraagd de filialen waar de gebruiker deel moet van uitmaken.
  6. Sluit af door 2 maal op Opslaan te klikken. U alsook de nieuwe gebruiker krijgen hierna ter bevestiging een e-mail.

Zodra dit gebeurd is, kan elke gebruiker met zijn eigen My Proximus login en wachtwoord Bizz Club raadplegen. Indien de gebruiker nog geen eigen My Proximus account heeft, moet hij zichzelf eerst online inschrijven en tijdens de registratie de toegang tot Bizz Club aanvragen. Let op: Deze aanvraag zal enkel ontvankelijk zijn als u als beheerder al toegang verschaft heeft.

Ondervindt u nog steeds problemen of heeft u toch nog een vraag hierover, dan kunt u naar 0800 22 500 (kies optie Bizz Club) bellen.