×

Premium Club- of Bizz Club-punten wegschenken

Premium Club en Bizz Club maken plaats voor het nieuwe programma Enjoy!
Na 30/6/19 kunt u geen punten meer sparen.
U kunt tot 30/11/19 uw punten wegschenken. We leggen u hieronder uit hoe dit werkt.

Als lid van Premium Club (privé-klant) of als lid van Bizz Club (professionele klant), kunt u punten overdragen naar een ander lid, ongeacht de Club waartoe hij behoort. Cumuleren van punten uit Premium Club en Bizz Club is niet mogelijk, maar overdragen dus wel.

U kunt, enkel via MyProximus en enkel als beheerder van uw klantnummer, uw punten wegschenken. Dit kan tot 30/11/19, via de website of via de app (hoe de MyProximus-app downloaden).

Zoek het lidnummer

Zorg eerst dat u het lidnummer (van Premium Club of Bizz Club) van uw begunstigde kent. Dit is op te zoeken via MyProximus (app en website) van uw begunstigde, wanneer hij of zij ingeschreven is op MyProximus en beheerder is van die account. Ga als volgt te werk:

1. Via de app? Tik in de MyProximus-app van uw begunstigde op Meer, dan op Premium Club of Bizz Club en vervolgens op Mijn gegevens.
    Via de website? Klik op onderstaande knop en meld u aan met de account van uw begunstigde.
    Bekijk uw lidnummer
  2. U kunt het lidnummer (15 cijfers) noteren.

Schenk uw punten

Schenk daarna uw punten weg:

Via de MyProximus-app:
  1. Open de app en tik op Meer en vervolgens op Premium Club of op Bizz Club.
  2. Tik op Mijn punten overdragen.
  3. Log, indien gevraagd, in met uw gebruikersnaam en wachtwoord van MyProximus.
  4. Vul het lidnummer van de begunstigde in en het aantal punten dat u wenst over te dragen.
  5. Klik op Ik draag mijn punten over.
Via de MyProximus-website:
  1. Log in op MyProximus om uw punten weg te schenken.

Bekijk uw punten

2. U komt terecht op de Mijn Premium Club- of op Mijn Bizz Club-pagina.
  3. Vul het lidnummer van de begunstigde in en het aantal punten dat u wenst over te dragen.
  4. Klik op Ik draag mijn punten over.

U kunt maximum 25.000 punten wegschenken. De begunstigde kan tot 30/11/19 Premium Club-punten inruilen of, als professionele klant, Bizz Club-punten inruilen.