×

Het Call Connect Web Portal gebruiken

U kunt Call Connect online beheren via het Call Connect Web Portal. U kunt ook de gebruikershandleiding downloadenPDF-formaat.

Let op: als u zich voor het eerst aanmeldt, dan moet u een Call Connect wachtwoord instellen.

1. Surf naar het Call Connect Web Portal.
  2. In het veld User type, selecteer Enduser of Customer Administrator. U kunt zich enkel aanmelden als Customer Administrator als u beheerder bent.
  3. In het veld Username, geef uw gebruikersnaam in (bv. usr12345678).
  4. In het veld Password, geef uw wachtwoord in. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan onderaan rechts op Reset password.
  5. Klik op Sign in.

U bent nu aangemeld op het Call Connect Web Portal en u hebt nu toegang tot de verschillende menu's:

Profiel
Instellingen
Geavanceerde instellingen
Busy lamp field
Telefoonboeken
Oproeplogboek
Uitgaande calling plans
Uurroosters
Andere instellingen