×

Het Call Connect Web Portal gebruiken

U kunt Call Connect online beheren via het Call Connect Web Portal.

Let op: als u zich voor het eerst aanmeldt, dan moet u een Call Connect wachtwoord instellen.

1. Surf naar het Call Connect Web Portal.
  2. In het veld Gebruikersnaam, geef uw gebruikersnaam in (bv. usr12345678). Deze vindt u in de e-mail die u bij de activering van Call Connect ontvangen hebt. Bent u deze e-mail verloren? Raadpleeg uw Call Connect-beheerder of contacteer ons.
  3. In het veld Wachtwoord, geef uw wachtwoord in. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan onderaan rechts op Gebruikersnaam of paswoord vergeten.
  4. Klik op Login.

U bent nu aangemeld op het Call Connect Web Portal. Er zijn twee weergaves:

Standaardweergave

In standaardweergave ziet u enkel de basisfuncties van Call Connect zoals doorschakelingen en signaal 2de oproep. Deze weergave wordt getoond nadat u ingelogd bent op het Call Connect Web Portal.

Instellingen
Telefoonboeken
Oproeplogboek
Hulp

Expertmodus

Expertmodus geeft alle functies van Call Connect weer. Om over te schakelen naar deze weergave, klikt u op Expertmodus rechts bovenaan.

Profiel
Instellingen
Geavanceerde instellingen
Busy lamp field
Telefoonboeken
Oproeplogboek
Roosters
Hulp