×

Uw toestellen op Bizz Call Connect aansluiten

Met Bizz Call Connect kunt u uw telefoontoestellen eenvoudig aansluiten op uw b-box-modem. Installeer meer toestellen met een LAN switch of sluit uw analoge fax of deurtelefoon aan met een ATA box.

Welke kabel hebt u nodig?

Om uw telefoon te verbinden met uw b-box-modem, hebt u een IP-kabel nodig. Een IP-kabel is een gewone netwerkkabel die ook gebruikt wordt om computers onderling met elkaar of met het internet te verbinden.

Er wordt een IP-kabel van 2 meter bij uw toestel geleverd. Extra IP-kabels kunt u aankopen in een elektronica- of doe-het-zelfzaak. Vraag naar een UTP Cat5e netwerkkabel.

Hebt u de juiste kabel voor Bizz Call Connect? Ga na of uw kabels aangepast zijn om Bizz Call Connect te installeren.

Raadpleeg een elektricien als u een kabel nodig hebt van meer dan 5 meter of wandcontactdozen wilt laten installeren.

Hoe sluit u uw toestellen aan?

Onze technicus komt uw telefoontoestellen aansluiten. Contacteer ons voor een afspraak. Als u een vervangtoestel ontvangen hebt, dan kunt u dit zelf doen.

Bent u op zoek naar een handleiding voor uw toestel? Download de handleiding voor uw Call Connect-toestel.

Installeer uw vast Call Connect-toestel

U kunt maximaal 4 toestellen aansluiten op de gele poorten van uw b-box-modem als deze nog niet in gebruik zijn. Als de poorten van uw modem al in gebruik zijn, gebruik dan een LAN switch om extra toestellen aan te sluiten. Uw toestel kan verschillen van het toestel in de afbeeldingen.

1. Sluit uw toestel aan op de modem.

Sluit de IP-kabel aan op de internetpoort van uw toestel en een van de gele poorten van de modem.

Verbind de internetpoort van uw toestel met de gele poort van de modem.

2. Sluit uw toestel aan op het stopcontact.

Sluit de stroomadapter van de Yealink aan op het stopcontact.

3. Hebt u ook internet?

Sluit een IP-kabel aan op de ethernetpoort van uw computer en de PC-poort van uw toestel. U kunt uw computer ook verbinden via een wifi-netwerk.

Verbind de ethernetkabel tussen uw pc en de PC-poort van uw Yealink.

Als uw toestel een Dit icoon ziet eruit zoals een hoofdtelefoon. of EXT aansluiting heeft, dan kunt u een hoofdtelefoon aansluiten.

Uw toestel is nu aangesloten en aan het opstarten.

Installeer uw draadloos Call Connect-toestel

U kunt maximaal 4 toestellen aansluiten op de gele poorten van uw b-box-modem als deze nog niet in gebruik zijn. Als de poorten van uw modem al in gebruik zijn, gebruik dan een LAN switch om extra toestellen aan te sluiten.

Als u reeds een antenne hebt aangesloten en enkel uw telefoontoestel wilt installeren, ga dan verder vanaf stap 3.

1. Sluit de antenne van uw toestel aan op de modem.

Sluit de IP-kabel aan op de internetpoort van de antenne en een van de gele poorten van de modem.

De antenne is zwart en vierkant. Sluit de kabel aan op de internetpoort van de antenne en de gele poort van de modem.

2. Sluit de antenne aan op het stopcontact.

Sluit de antenne aan op het stopcontact.

3. Sluit het basisstation aan op het stopcontact.

Sluit het basisstation waar uw telefoon in past aan op het stopcontact.

4. Plaats de oplaadbare batterijen in uw toestel en uw toestel in het basisstation.
  5. Druk 5 seconden op Het icoon ziet eruit als een zwarte telefoon met cirkeltje eronder. om uw toestel in te schakelen.

Uw toestel is nu aangesloten en aan het opstarten.

Uw toestel wordt niet onmiddellijk gedetecteerd?

• Druk 5 seconden op de Het icoon bevindt zich op de antenne en ziet eruit als een wifi-icoon. knop van de antenne.
  • Druk op de OK toets van uw toestel.
  • Selecteer Settings > Registration > Register Handset.
Installeer uw Call Connect-conferentietoestel

U kunt maximaal 4 toestellen aansluiten op de gele poorten van uw b-box-modem als deze nog niet in gebruik zijn. Als de poorten van uw modem al in gebruik zijn, gebruik dan een LAN switch om extra toestellen aan te sluiten.

1. Sluit uw toestel aan op de modem.

Sluit de IP-kabel aan op de internetpoort van uw toestel en een van de gele poorten van de modem.

Verbind de interpoort van uw toestel en de gele poort van de modem.

2. Sluit uw toestel aan op het stopcontact.

Sluit de stroomadapter van uw toestel aan op het stopcontact.

Optionele microfoons kunt u aansluiten op de Het icoon heet mic. poorten aan de zijkanten van uw toestel.

Uw toestel is nu aangesloten en aan het opstarten.

Installeer uw analoge fax of deurtelefoon met een ATA box

Analoge faxen of deurtelefoons hebben een klassieke telefoonaansluiting, waardoor u deze niet op dezelfde manier kunt aansluiten als uw toestellen. Onze technicus installeert een ATA box met 2 extra poorten waarmee u uw analoge fax of deurtelefoon kunt verbinden.

Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

1. Sluit de ATA box aan op de modem.

Sluit de IP-kabel aan op de internetpoort van de ATA box en een van de gele poorten van de modem.

Sluit de kabel aan tussen de internetpoort van de ATA box en de gele poort van de modem.

2. Sluit de ATA box aan op het stopcontact.
  3. Sluit uw fax of deurtelefoon aan op een van de witte Phone-poorten van de ATA box.

Uw toestellen zijn nu aangesloten op de ATA box.

ATA box: analoge toestellen op uw IP-lijn Sluit met een ATA Box uw analoge toestellen (parlofoon, fax, enz.) aan op een IP-lijn.

Als u een alarm wilt aansluiten, dan hebt u een klassieke vaste lijn nodig. U kunt het alarm niet aansluiten op een ATA box.

Meerdere toestellen aansluiten met een LAN switch

Om te kunnen bellen, moeten uw telefoons verbonden zijn met uw b-box-modem. Maar wat als er niet genoeg vrije poorten zijn op de b-box om al uw toestellen aan te sluiten? Installeer een LAN switch.

Onze technicus verbindt de LAN switch met uw modem. U sluit uw toestellen op de LAN switch aan met een IP-kabel. Als uw LAN switch Power over Ethernet ondersteunt, dan hoeft u geen afzonderlijke stroomadapters meer te gebruiken voor uw toestellen.

Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

LAN switch: Sluit meer toestellen aan op uw b-box! Niet genoeg plaats op de b-box om al uw toestellen aan te sluiten? Gebruik dan de LAN Switch!