Call Connect App installeren

Bellen met uw vast nummer via Call Connect op uw smartphone of computer? Download en installeer de applicatie, beschikbaar voor Android, iOS, Pc en Mac.

Opgelet, deze applicatie is niet vrij beschikbaar

De Call Connect App is voorbehouden aan gebruikers met een Proximus-abonnement die toegang hebben tot het Call Connect Web Portal. Hebt u toch problemen bij het downloaden of installeren? Contacteer uw Bizz Expert of de verantwoordelijke binnen uw bedrijf als u medewerker bent. Meer weten over Call Connect? Ontdek alles over bellen via de cloud.

Android

Android
Hoe de Call Connect App installeren op Android?
  1. Download de app.

Play Store

2. Open de app: tik op het Call Connect-icoon.
  3. Tik op Akkoord om de algemene voorwaarden te accepteren.
  4. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, dit zijn dezelfde gegevens die u voor het Call Connect Web Portal hebt gebruikt.
  5. Selecteer Wachtwoord onthouden en Connecteer automatisch. Zo hoeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in te geven telkens u de app opent.

De Call Connect App is nu geïnstalleerd op uw smartphone. Ga verder met de configuratie van de app.

iOS

iOS
Hoe de Call Connect App installeren op iOS?
  1. Download de app.

App Store

2. Open de app: tik op het Call Connect-icoon.
  3. In het scherm met de algemene voorwaarden kiest u Akkoord.
  4. De app vraagt toestemming om notificaties te sturen. Tik op OK om berichten en oproepen te kunnen ontvangen.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, dit zijn dezelfde gegevens die u voor het Call Connect Web Portal hebt gebruikt.
  6. Ontgrendel Wachtwoord onthouden en Connecteer automatisch. Zo hoeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in te geven telkens u de app opent.

De Call Connect App is nu geïnstalleerd op uw iPhone. Ga verder met de configuratie van de app.

Windows Phone

Windows Phone
Hoe de Call Connect App installeren op Windows Phone?

De Call Connect App is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Pc

PC
Hoe de Call Connect App installeren op pc?
  1. Download de app. Er zijn 2 versies beschikbaar: een standaardversie en een specifieke versie, aangepast voor Office 365.

Download Call Connect
    Download Call Connect voor Office 365
  2. Klik op Uitvoeren.
  3. Selecteer uw taal in de pop-up.
  4. De Call Connect Setup opent: kies Volgende, Akkoord en Installeer in de vensters. Klik op Voltooien.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Call Connect in.

U kunt nu Call Connect gebruiken op uw Windows Pc.

Mac

Mac
Hoe de Call Connect App installeren op Mac?
  1. Download de app.
    Download Call Connect
  2. Creëer een shortcut: sleep het Call Connect-icoon naar uw Dock.
  3. Ga naar de Applicaties-folder: klik met de rechtermuisknop op Call Connect en selecteer Open.
  4. In de pop-up kiest u terug Open. Klik op Akkoord.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Call Connect in.

U kunt nu Call Connect gebruiken op uw Mac.