Download de Webex-app voor Call Connect en ga aan de slag

Bellen, vergaderen en berichten versturen met Webex op je gsm of computer? Download en installeer de app, beschikbaar voor Android, iOS, pc en Mac.

Webex Webex, the new Call Connect app

Voordat je de Webex-app gaat gebruiken, moet je deze eerst activeren op je Call Connect Portal.

1. Ga naar callconnect.proximus.be
  2. In het tabblad Gebruikersdetails/ Details controleer of je gebruikersaccount een geldig e-mailadres heeft. Voeg een nieuw e-mailadres toe indien nodig.
  3. Activeer vervolgens in Gebruikersdetails/Licenties je mobiliteitsniveau
Een oranje kaart verschijnt in het tabblad "Home"

Als je nog de oude versie van de Mobile App gebruikt, verschijnt er een oranje kaart in het tabblad "Home". Klik hier op "Migreren". Zodra de migratie voltooid is, verschijnt er een groene kaart met de bevestiging dat Webex is geactiveerd voor je account.
Als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van de mobiele applicatie, moet je eerst contact opnemen met je beheerder. Hij of zij kan controleren of je gebruikersaccount een geldig e-mail adres heeft, je "Mobility" licentie in Webex is geactiveerd en je het wachtwoord geven.

1.  Vooraleer je begint met de migratie van je oude Call Connect Mobile App, moet je ervoor zorgen dat elke individuele (Bizz) Call Connect-gebruiker in je organisatie zijn eigen persoonlijke en unieke e-mailadres heeft.
    Het zal gebruikt worden als de loginnaam per gebruiker, dus duplicaten worden niet geaccepteerd.
    Dit kan worden toegevoegd in de gebruikersgegevens van elke gebruiker, wanneer u verbinding maakt met de Call Connect-portal met de "Admin"-login.
    Elke gebruiker moet zijn eigen migratie in de portal zelf uitvoeren en de nieuwe Webex-app downloaden. (Mobiel en/of pc)
    Als de Admin dit zou doen, kan de gebruiker niet meer met de oude app werken en heeft hij de nieuwe App mogelijk nog niet geïnstalleerd.
  2. Voordat de migratie als "Gebruiker" wordt uitgevoerd, zie je in je Dashboard van je Call Connect-portal de uitnodiging om op de knop    te klikken. .

Als je een geldig persoonlijk e-mailadres hebt, wordt na het klikken op  , automatisch de Webex-account geactiveerd en zie je
  3.  Als er geen geldig e-mailadres aanwezig is, wordt je uitgenodigd om ze op te lossen door op de link Los ze nu op! te klikken.

In Gebruikers Details op het tabblad Webex account kunt je een uniek persoonlijk e-mailadres invoeren en aanpassen.
  4. Hierna klik je op de knop
    ,
    automatisch wordt het Webex account geactiveerd en zie je

En op je gebruiker Details onder "Webex account"
  5. Download de Webex app op uw smartphone of pc via  www.webex.com/downloads.html
  6. Meld u aan op de de Webex-App met uw unieke e-mailadres (dat wordt weergegeven in Details van uw "Webex-account" en uw gebruikerswachtwoord.
  7. Verwijder de oude Call Connect-app op uw toestel(len).

Log in met het e-mailadres en het wachtwoord van je Call Connect gebruikersaccount.

Je bent nu op de Webex! Ontdek je gebruikersinterfaceNieuw venster , en hoe je alle functies kunt gebruiken.