×

Call Connect-app installeren

Bellen via Call Connect op uw smartphone of computer? Download en installeer de applicatie, beschikbaar voor Android, iOS, Pc en Mac.

Opgelet, deze applicatie is niet vrij beschikbaar.

De Call Connect-app is voorbehouden aan gebruikers met een Proximus-abonnement en een Call Connect Web Portal-toegang. Hebt u problemen bij het downloaden of installeren? Contacteer de verantwoordelijke in uw bedrijf of uw Bizz Expert. Meer weten over Call Connect? Ontdek alles over bellen via de cloud.

Android

Android
Hoe de Call Connect-app installeren op Android?
  1. Download de app.
    Play Store
  2. Tik op het Call Connect-icoon om de app te openen.
  3. Tik op Toestaan om de algemene voorwaarden te accepteren en nogmaals op Toestaan.
  4. Vul uw gebruikersnaam (bv. usr65123456) en wachtwoord in. Vink Onthoud wachtwoord aan en tik op Aanmelden.
  5. Tik op OK en 4 keer op Toestaan om de app toestemming te geven om gesprekken te voeren, toegang tot uw contacten te krijgen, enz.
  6. Tik op het menu links bovenaan en selecteer Gespreksinstellingen.
  7. Tik op Dit telefoonnummer, geef uw gsm-nummer in en tik op OK.
  8. Tik op Anywhere, vink Waarschuw alle locaties aan en tik op +.
  9. Tik op Telefoonnummer, geef nogmaals uw gsm-nummer in en tik op OK.
  10. Vink Locatie instellen en Call Control instellen aan. Als u uw privéoproepen van uw professionele oproepen wilt onderscheiden, vink Instellen van beantwoordingsconfirmatie aan.
  11. Tik op Toevoegen.
  12. Druk op de pijl links bovenaan en kies Bellen met behulp van.
  13. Kies Bellen via (aanbevolen) of Terugbellen en tik op OK.
    • Bellen via: U belt onze server op en deze brengt u in contact met het gewenste nummer. Eén oproep gaat van uw mobiele bundel af en de andere van uw Call Connect-bundel. Als u een Bizz Mobile-abonnement hebt, is de oproep die van uw mobiele bundel af gaat, inbegrepen in uw onbeperkt tegoed (uitgezonderd in het buitenland).
    • Terugbellen: Onze server belt u op en brengt u in contact met het gewenste nummer. Beide oproepen gaan van uw Call Connect-bundel af.

De Call Connect-app is nu gebruiksklaar.

iOS

iOS
Hoe de Call Connect-app installeren op iOS?
  1. Download de app.
    App Store
  2. Tik op het Call Connect-icoon om de app te openen.
  3. Tik op I accept om de algemene voorwaarden te accepteren en nogmaals op I accept.
  4. Tik op Sta toe om de app toestemming te geven om u berichten te sturen.
  5. Vul uw gebruikersnaam (bv. usr65123456) en wachtwoord in. Ontgrendel Remember password, Sign in automatically en tik op Sign in.
  6. Tik op OK om de app toegang te geven tot uw contacten en op Close en OK wanneer er waarschuwingen worden weergegeven voor de configuratie en noodnummers.
  7. Tik op Hamburgermenu om het menu te open en selecteer Call settings.
  8. Tik op iPhone en geef uw gsm-nummer in.
  9. In hetzelfde scherm, scrol naar beneden en tik op BroadWorks Anywhere.
  10. Als u hier uw gsm-nummer ziet staan en daarnaast Enabled, tik op Save en ga naar stap 14. Ziet u uw gsm-nummer niet? Ga naar stap 11.
  11. Tik op Add Location.
  12. In het veld Telephone# geeft u uw gsm-nummer in. Vink Active en Call Control aan. Als u uw privéoproepen van uw professionele oproepen wilt onderscheiden, vink Answer Confirmation aan.
  13. Tik 2 keer op Save.
  14. Tik op Dialling service.
  15. Kies Call Through (aanbevolen) of Call Back en tik op Done.
    • Bellen via: U belt onze server op en deze brengt u in contact met het gewenste nummer. Eén oproep gaat van uw mobiele bundel af en de andere van uw Call Connect-bundel. Als u een Bizz Mobile-abonnement hebt, is de oproep die van uw mobiele bundel af gaat, inbegrepen in uw onbeperkt tegoed (uitgezonderd in het buitenland).
    • Terugbellen: Onze server belt u op en brengt u in contact met het gewenste nummer. Beide oproepen gaan van uw Call Connect-bundel af.

De Call Connect-app is nu gebruiksklaar.

Pc

PC
Hoe de Call Connect-app installeren op pc?
  1. Download de app. Er zijn 2 versies beschikbaar: een standaardversie en een specifieke versie, aangepast voor Office 365.

Download Call Connect
    Download Call Connect voor Office 365
  2. Klik op Uitvoeren.
  3. Selecteer uw taal in de pop-up.
  4. De Call Connect Setup opent: kies Volgende, Akkoord en Installeer in de vensters. Klik op Voltooien.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Call Connect in en vink Wachtwoord onthouden en Automatisch aanmelden aan.

U kunt nu Call Connect gebruiken op uw Windows Pc.

Mac

Mac
Hoe de Call Connect App installeren op Mac?
  1. Download de app.
    Download Call Connect
  2. Creëer een shortcut: sleep het Call Connect-icoon naar uw Dock.
  3. Ga naar de Applicaties-folder: klik met de rechtermuisknop op Call Connect en selecteer Open.
  4. In de pop-up kiest u terug Open. Klik op Akkoord.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Call Connect in en vink Wachtwoord onthouden en Automatisch aanmelden aan.

U kunt nu Call Connect gebruiken op uw Mac.