×

Call Connect-app installeren

Bellen via Call Connect op uw smartphone of computer? Download en installeer de applicatie, beschikbaar voor Android, iOS, Pc en Mac.

Opgelet, deze applicatie is niet vrij beschikbaar.

De Call Connect-app is voorbehouden aan gebruikers met een Proximus-abonnement en een Call Connect Web Portal-toegang. Hebt u problemen bij het downloaden of installeren? Contacteer de verantwoordelijke in uw bedrijf of uw Bizz Expert. Meer weten over Call Connect? Ontdek alles over bellen via de cloud.

Android

Android
Hoe de Call Connect-app installeren op Android?
  1. Download de app.
    Play Store
  2. Tik op het Call Connect-icoon om de app te openen.
  3. Tik op Toestaan om de algemene voorwaarden te accepteren en nogmaals op Toestaan.
  4. Vul in uw gsm-nummer in en tik op Doorgaan.
  5. Vul uw gebruikersnaam (bv. usr65123456) en wachtwoord in. Vink Onthoud wachtwoord aan en tik op Aanmelden. Bent u uw wachtwoord vergeten? Tik op Wachtwoord vergeten of lees meer over het instellen van een nieuw wachwoord voor Call Connect.
  6. Tik op OK, 4 keer op Toestaan en OK opnieuw om de app toestemming te geven om gesprekken te voeren, toegang tot uw contacten te krijgen, enz.

De Call Connect-app is nu gebruiksklaar.

iOS

iOS
Hoe de Call Connect-app installeren op iOS?
  1. Download de app.
    App Store
  2. Tik op het Call Connect-icoon om de app te openen.
  3. Tik op Accepteren om de algemene voorwaarden te accepteren en nogmaals op Accepteren.
  4. Tik op Sta toe om de app toestemming te geven om u berichten te sturen.
  5. Vul in uw gsm-nummer in en tik op Doorgaan.
  6. Vul uw gebruikersnaam (bv. usr65123456) en wachtwoord in. Ontgrendel Onthoud wachtwoord en tik op Aanmelden. Bent u uw wachtwoord vergeten? Tik op Wachtwoord vergeten of lees meer over het instellen van een nieuw wachwoord voor Call Connect.
  7. Tik tweemaal op OK om de app toegang te geven tot uw contacten en wanneer er  een waarschuwing wordt weergegeven voor noodoproepen.

De Call Connect-app is nu gebruiksklaar.

Pc

pc
Hoe de Call Connect-app installeren op pc?
  1. Download de app. Er zijn 2 versies beschikbaar: een standaardversie en een specifieke versie, aangepast voor Office 365.

Download Call Connect
    Download Call Connect voor Office 365
  2. Klik op Uitvoeren.
  3. Selecteer uw taal in de pop-up.
  4. De Call Connect Setup opent: kies Volgende, Akkoord en Installeer in de vensters. Klik op Voltooien.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Call Connect in en vink Wachtwoord onthouden en Automatisch aanmelden aan. Bent u uw wachtwoord vergeten? Stel een nieuw wachwoord in voor Call Connect.

U kunt nu Call Connect gebruiken op uw Windows Pc.

Mac

Mac
Hoe de Call Connect App installeren op Mac?
  1. Download de app.
    Download Call Connect
  2. Creëer een shortcut: sleep het Call Connect-icoon naar uw Dock.
  3. Ga naar de Applicaties-folder: klik met de rechtermuisknop op Call Connect en selecteer Open.
  4. In de pop-up kiest u terug Open. Klik op Akkoord.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Call Connect in en vink Wachtwoord onthouden en Automatisch aanmelden aan. Bent u uw wachtwoord vergeten? Stel een nieuw wachwoord in voor Call Connect.

U kunt nu Call Connect gebruiken op uw Mac.