×

Uw internetvolume overschreden?

U beschikt met uw abonnement over een maandelijks volume voor uw mobiel- en uw vastinternetverkeer.

Mobiel internet

Indien u uw volume voor mobiel internet overschrijdt, wordt uw extra verbruik per MB aangerekend.
U kunt, in de meeste gevallen, extra data aankopen: eenmalig 500MB of maandelijks een extra pakket data. Hiermee kunt u  surfen via 3G/4G in België en binnen de EU. Ga als volgt te werk:

Via de MyProximus-app:

1. Open de app en tik op Verbruik.
  2. Tik op het gsm-nummer en scroll naar Data.
  3. Tik op Meer data en kies welk pakket u wilt.
  4. Volg de procedure om uw bestelling te bevestigen. Uw nieuwe databundel is na maximaal 15 minuten beschikbaar.  Kijk dit na in MyProximus door op uw gsm-nummer te tikken.

Via de MyProximus-website:

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
  2. Selecteer het betrokken gsm-nummer.
  3. Klik in Opties op Meer Data of op Beschikbaar en en kies welk pakket u wilt.
  4. Volg de procedure om uw bestelling te bevestigen. Uw nieuwe databundel is na maximaal 15 minuten beschikbaar. Kijk dit na in MyProximus door op uw gsm-nummer te klikken.

Lukt dit niet? Vraag dan aan de beheerder van uw klantnummer voor u te bestellen.

De bijkomende bundel geldt niet voor de data die u al over uw volume ging; het geeft u enkel extra data vanaf het moment van aankoop.

Tip: Volg uw verbruik op in de MyProximus-app. We sturen u ook sms-meldingen over uw verbruik.

Vast internet

Indien u uw volume voor vast internet overschrijdt, wordt dit niet extra aangerekend. Wel wordt uw internetsnelheid tot de eerste dag van de volgende maand beperkt. U ontvangt hierover tijdig een e-mail en/of sms. U hebt 2 mogelijkheden:

• Blijf surfen aan een beperkte snelheid tot de eerste dag van de volgende maand zonder extra kosten. De volgende maand kunt u weer automatisch verder surfen aan de gebruikelijke internetsnelheid.
  • Bestel of activeer extra volume voor uw vast internet. Afhankelijk van uw internetabonnement is dit extra volume gratis of betalend. Zo kunt u blijven surfen aan uw gebruikelijke snelheid.
    1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

Bekijk uw producten
    2. Selecteer uw internetabonnement.
    3. Kies een beschikbaar Volume Pack en klik op de knop Bestel.