×

Hoe Be tv bestellen en bekijken?

Als u de Be tv-optie activeert, kunt u alle Be tv-programma's (alleen in het Frans) op Proximus TV bekijken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe de Be tv-optie bestellen?

Controleer eerst of u hd op uw lijn hebt. Dit is nodig om Be tv te bekijken. Is dit niet het geval? Bel ons op het nummer 0800 22 800 of ga langs in een shop.

Beschikt u over hd? Dan kunt u Be tv bestellen via uw tv-toestel, op MyProximus of in de webshop. U kunt ons ook bellen op 0800 22 800 of een shop binnenlopen. Enkele uren na de bestelling kunt u Be tv bekijken. Opgelet : Be tv kan geen favoriete tv-bundel in Tuttimus zijn.

Wilt u geen Be tv meer? Deactiveer Be tv op MyProximus.

Hoe Be tv met Proximus bekijken?

Bekijk de 6 Be tv-zenders op Proximus TV, op de Proximus TV-app en op de Be tv Go-app. De catalogi op aanvraag zijn beschikbaar via de Be tv Go-app.

Proximus TV

Proximus TV application

Na Be tv te hebben geactiveerd, gaat u naar de zenders 260 tot 265 op uw tv, gsm of computer. Opgelet: de programma's in VOD zijn enkel beschikbaar via de Be tv Go-app.

Kunt u Be tv op verschillende schermen bekijken?
Jawel! U kunt Be tv op twee tv-schermen (als u HD hebt op meerdere decoders) tegelijk bekijken, en op twee computerschermen, gsm's of tablets.

Kunt u de programma's van Be tv opnemen?
U kunt de programma's van de Be tv-zenders op Proximus TV opslaan.

Lukt het niet?
Start uw decoder opnieuw op en contacteer ons als het probleem aanhoudt.

App Be tv Go

Proximus TV application
De Be tv Go-app biedt toegang tot alle Be tv-programma's: 7 zenders en 2 catalogi op aanvraag.
  1. Ga naar de site van Be tv (alleen in het Frans). Klik op Proximus.
  2. Voer uw MyProximus-login en -wachtwoord in. Valideer de gebruiksvoorwaarden.
  3. Vul het formulier voor de aanmaak van een account in:
    • Geef uw coördinaten in.
    • Maak een Be tv login aan (gebruik geen special karakters).
    • Geef uw email adres in en bevestig.
    • Maak uw Be tv paswoord aan en bevestig (dit paswoord moet uit minimaal 8 karakters bestaan).
    • Maak voor Be tv een ouderlijk toezichtcode aan bestaande uit 4 cijfers.
  4. Maak uw login en wachtwoord voor de Be tv Go-app aan.
  5. U krijgt een bevestigingsmail. Open deze en klik op de link om uw registratie te bevestigen.
  6. U wordt daarna doorverwezen naar de site van Be tv. Kies het pakket "Abonnement mensuel".
  7. Download en installeer de Be tv Go-app

Gsm of tablet met Android 4.0 of hoger

iPhone of iPad met iOS 7.0 of hoger

of surf naar https://play.betvgo.be/ met een recente pc of Mac.
  8. Meld u aan met uw login en wachtwoord voor de Be tv Go-app.
  9. Log in en geniet van de programma's van de Be tv Go-app.

Waar kan ik de Be tv Go-app gebruiken?
Vanaf 1 april 2018, in de hele Europese Unie.

Lukt het niet?

• Als er een probleem is met de Be tv Go-app, neem dan contact op met Be tv.
  • U hebt de Be tv Go-app al gebruikt, maar ze werkt niet meer? Keer terug naar de registratiepagina, kies Proximus en voer uw MyProximus-login en wachtwoord in.