×

Hoe Be tv bestellen en bekijken?

Als je de Be tv-optie activeert, kun je alle Be tv-programma's (alleen in het Frans) op je tv bekijken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe de Be tv-optie bestellen?

Controleer eerst of je hd op je lijn hebt. Dit is nodig om Be tv te bekijken. Is dit niet het geval? Contacteer ons.

Beschik je over hd? Dan kun je Be tv bestellen via je tv-toestel, op MyProximus of in de webshop. Je kunt ons ook bellen op 0800 22 800 of even in een shop langs gaan. Enkele uren na de bestelling kun je Be tv bekijken.

Wil je geen Be tv meer? Deactiveer Be tv op MyProximus.

Hoe Be tv via Proximus bekijken?

Bekijk de 6 Be tv-zenders op je tv, op de Proximus Pickx (app of web) en op de Be tv Go-app. De catalogi op aanvraag zijn beschikbaar via de Be tv Go-app.

Op je decoder

Hoe kun je de zenders van Be tv bekijken?
Bekijk de zenders van Be tv op de zendernummers 301 tot 306 in Vlaanderen en 51 tot 56 in Brussel en Wallonië.

Hoe kun je de vod-catalogus bekijken?

Om vod van Be tv op je decoder te bekijken, moet je de Be tv Go-app op onze Android TV-decoder hebben (zie hieronder). Als je deze decoder niet hebt, dan kun je de vod-catalogus op je gsm, tablet of computer bekijken.

Hoe kun je de Be tv Go-app installeren op je Android TV-decoder?

1. Surf naar https://espaceabonne.betvgo.be/login.
  2. Klik op Proximus connect.
  3. Geef het MyProximus-login en wachtwoord in van de beheerder (doorgaans is dit de persoon die de facturen betaald).
  4. Klik op Code d'authentification en dan op Code d'identification en noteer de verificatiecode die getoond wordt.
  5. Zet je Android TV-decoder aan.
  6. Ga naar Apps.
  7. Onder Aanbevolen apps, kies Be tv.
  8. Wanneer de app wordt geopend, dan geef je aan de rechterzijde van het scherm de verificatiecode in die je in stap 4 genoteerd hebt.
  9. Klaar! Je kunt nu genieten van alle programma’s in de Be tv Go-app.

Kun je Be tv op verschillende schermen bekijken?
Jawel! Je kunt Be tv op twee tv-schermen (als je hd hebt op meerdere decoders) tegelijk bekijken, en op twee computerschermen, gsm's of tablets.

Kun je de programma's van Be tv opnemen?
Je kunt de programma's van de Be tv-zenders op je tv opslaan.

Lukt het niet?
Start je decoder opnieuw op en contacteer ons als het probleem aanhoudt.

Op je gsm en tablet

Hoe kijk je naar Be tv-zenders?

Ga naar de zendersnummer 51 tot 56 op de Proximus Pickx app.

Hoe kun je de vod-catalogus bekijken?

De Be tv Go-app biedt toegang tot alle Be tv-programma's: 7 zenders en 2 catalogi op aanvraag.
  1. Download en installeer de Be tv Go-app

Gsm of tablet met Android 4.0 of hoger

iPhone of iPad met iOS 7.0 of hoger

2. Druk op Connexion.
  3. Druck op Connexion avec MyProximus.
  4. Meld je aan met je MyProximus login en wachtwoord.
  5. Log in en geniet van de programma's van de Be tv Go-app.

Waar kan ik de Be tv Go-app gebruiken?
In de hele Europese Unie.

Kun je Be tv op verschillende schermen bekijken?
Jawel! Je kunt Be tv op twee tv-schermen (als je hd hebt op meerdere decoders) tegelijk bekijken, en op twee computerschermen, gsm's of tablets.

Lukt het niet?

• Als er een probleem is met de Be tv Go-app, neem dan contact op met Be tv: 02 730 40 50.
  • Je hebt de Be tv Go-app al gebruikt, maar ze werkt niet meer? Log in op de Be tv Go-app met je  MyProximus login en wachtwoord.

Via de website

Hoe kijk je naar Be tv-zenders?

Ga naar de zendersnummer 51 tot 56 op de Proximus Pickx app.

Hoe kun je de vod-catalogus bekijken?

De Be tv Go-app biedt toegang tot alle Be tv-programma's: 7 zenders en 2 catalogi op aanvraag.
  1. Surf naar https://play.betvgo.be/ met een recente pc of Mac.
  2. Druk op Connexion .
  3. Druck op Connexion avec MyProximus.
  4. Geef het MyProximus-login en wachtwoord in van de beheerder (doorgaans is dit de persoon die de facturen betaald).
  5. Log in en geniet van de programma's van de Be tv Go-app.

Waar kan ik de Be tv Go-app gebruiken?
In de hele Europese Unie.

Kun je Be tv op verschillende schermen bekijken?
Jawel! Je kunt Be tv op twee tv-schermen (als je hd hebt op meerdere decoders) tegelijk bekijken, en op twee computerschermen, gsm's of tablets.

Lukt het niet?

• Als er een probleem is met de Be tv Go-app, neem dan contact op met Be tv: 02 730 40 50.
  • Je hebt de Be tv Go-app al gebruikt, maar ze werkt niet meer? Log in op de Be tv Go-app met je  MyProximus login en wachtwoord.