×

Vragen over YouTube op Proximus TV

U hebt deze decoder? Dan kunt u YouTube op Proximus TV bekijken. Hoe doet u dat?

YouTube-app op Proximus TV installeren
  1. Druk op . Ga naar Shop > Applicaties> YouTube.
  2. Selecteer Lanceren. De applicatie wordt geïnstalleerd.
YouTube-app gebruiken
  1. Druk op  op uw afstandsbediening.
  2. Selecteer YouTube
Uw YouTube-account bekijken op Proximus TV

Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies.

1. Druk op  op uw afstandsbediening. Selecteer de YouTube-app.
  2. Selecteer Inloggen of . Er verschijnt een code op uw scherm.
  3. Surf op een gsm of computer naar www.youtube.com/activate en voer de code in.
  4. Volg de instructies om u aan te melden bij uw YouTube-account. Een bericht bevestigt dat uw Proximus TV is aangesloten op uw YouTube-account.
Gebruik de Proximus TV YouTube-app met uw gsm

U kunt bladeren door de YouTube-app van Proximus TV via uw gsm.

1. Druk op  op uw afstandsbediening. Selecteer de YouTube-app.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Kies Tv en telefoon linken.
  4. Kies Linken met TV-code. Er verschijnt een code.
  5. Open de Youtube-app op uw gsm.
  6. Kies op uw afstandsbediening.
  7. Kies Instellingen > Op tv bekijken.
  8. Kies TV-code invoeren, voer de tv-code in en bevestig.
U kunt YouTube nu gebruiken op Proximus TV vanaf uw mobiele telefoon of tablet.