Wifi: de praktische gids

Wat is wifi ?

De handige oplossing voor thuis. Weg met kabels! Je kunt je draadloos verbinden met je b-box/Internet Box, met je computers, tablet en gsm, maar ook met een groeiend aantal andere apparaten zoals: je TV Box (via Wi-Fi Booster of Wi-Fi Bridge), printer, thermostaat, radio, enz.

Wifi en mobiel Internet.  Verwar wifi, Public Wi-Fi en mobiel internet niet met elkaar. Wat is het verschil tussen wifi en 5G, 4G of 3G?Nieuw venster

Le wi-fi, qu'est-ce que c'est ? Vous avez parfois des problèmes avec votre wi-fi à la maison ? Dans cette vidéo on vous explique à quoi faire particulièrement attention pour avoir un wi-fi au top !

Maak een verbinding!

Snelle verbinding. Verbind je toestelNieuw venster in enkele muisklikken of gebruik onze assistentNieuw venster indien je een gsm of en tablet hebt.

Configureer je wifi

Personaliseer je wifi. Kies de naam van je wifi-netwerkNieuw venster .

Maak het je gemakkelijk. Kies het wachtwoord van je wifi-netwerkNieuw venster .

Je wilt niet draadloos surfen? Je wilt wifi op bepaalde tijden en op bepaalde toestellen uitschakelen? Schakel de wifi uitNieuw venster op je modem.

Gaat het niet snel genoeg?

Plaats je b-box or Internet Box op de juiste plaats. Ontdek hoe je het wifi-signaal kunt verbeterenNieuw venster .

Het wifi-signaal is zwak?  Je kunt het verbeteren met de Wi-Fi BoosterNieuw venster en de MyProximus-appNieuw venster .

Het werkt nog niet? Volg onze instructiesNieuw venster in geval van technische problemen.