×

Wifi: de praktische gids

Wat is wifi ?

De handige oplossing voor thuis. Weg met kabels! U kunt zich draadloos verbinden met uw modem, met uw computers, tablet en gsm, maar ook met een groeiend aantal andere apparaten zoals: uw tv-decoder (via Wi-Fi Booster of Wi-Fi Bridge), printer, thermostaat, radio, enz.

Wifi en mobiel Internet.  Verwar wifi, Smart Wi-Fi hotspots en mobiel internet niet met elkaar. Wat is het verschil tussen wifi en 3G of 4G?

Maak een verbinding!

Snelle verbinding. Verbind uw toestel in enkele muisklikken of gebruik onze assistent indien u een gsm of en tablet hebt.

Configureer uw wifi

Personaliseer uw wifi. Kies de naam van uw wifi-netwerk.

Maak het u gemakkelijk. Kies het wachtwoord van uw wifi-netwerk.

U wilt niet draadloos surfen? U wilt wifi op bepaalde tijden en op bepaalde apparaten uitschakelen? Schakel de wifi uit op uw modem.

Gaat het niet snel genoeg?

Plaats uw modem op de juiste plaats. Ontdek hoe u uw wifi-signaal kunt verbeteren.

Het wifi-signaal is zwak?  U kunt het verbeteren met de Wi-Fi Booster en de Home Optimizer app.

Vraag een Happy House bezoek aan! Een technicus komt tot bij u om uw internet te controleren zodat dit perfect werkt. En het is gratis! Vraag een Happy House bezoek aan.

Het werkt nog niet? Volg onze instructies in geval van technische problemen.