Wifi: de praktische gids

Wat is wifi ?

De handige oplossing voor thuis. Weg met kabels! Je kunt je draadloos verbinden met je modem, met je computers, tablet en gsm, maar ook met een groeiend aantal andere apparaten zoals: je tv-decoder (via Wi-Fi Booster of Wi-Fi Bridge), printer, thermostaat, radio, enz.

Wifi en mobiel Internet.  Verwar wifi, Public Wi-Fi en mobiel internet niet met elkaar. Wat is het verschil tussen wifi en 5G, 4G of 3G?

Maak een verbinding!

Snelle verbinding. Verbind je toestel in enkele muisklikken of gebruik onze assistent indien je een gsm of en tablet hebt.

Configureer je wifi

Personaliseer je wifi. Kies de naam van je wifi-netwerk.

Maak het je gemakkelijk. Kies het wachtwoord van je wifi-netwerk.

Je wilt niet draadloos surfen? Je wilt wifi op bepaalde tijden en op bepaalde apparaten uitschakelen? Schakel de wifi uit op je modem.

Gaat het niet snel genoeg?

Plaats je modem op de juiste plaats. Ontdek hoe je het wifi-signaal kunt verbeteren.

Het wifi-signaal is zwak?  Je kunt het verbeteren met de Wi-Fi Booster en de MyProximus-app.

Contacteer een Happy House medewerker. Wij analyseren je situatie en geven je advies om ervoor te zorgen dat je producten optimaal werken.

Het werkt nog niet? Volg onze instructies in geval van technische problemen.