×

Welke functies kunt u beheren in uw persoonlijke website?

Uw webruimte raadplegen

Als u een bestaande webruimte op http://users.skynet.be/uw-website hebt, kunt u uw webruimte raadplegen.

U kunt geen gratis website meer aanmaken.

Gratis websites zijn enkel beschikbaar voor bestaande gebruikers. Wilt u uw eigen website bouwen? Bekijk onze hosting oplossingen.

Een of meerdere adressen kiezen voor uw website

Het basisadres van uw website is als volgt: http://users.skynet.be/gebruikersnaam-van-uw-internetverbinding
Over het algemeen heeft de gebruikersnaam van uw internetverbinding de volgende vorm: sky123456, bs123456 bk123456, am123456 of fb123456.

U kunt een alias aanmaken of verwijderen voor uw website, d.w.z. een alternatieve naam om de gebruikersnaam te vervangen, bijvoorbeeld: http://users.skynet.be/uw-website. Het basisadres van uw website blijft nog altijd toegankelijk.

De aangemaakte alias (in het vooropgestelde voorbeeld uw-website) kan ook gebruikt worden voor het updaten van uw webpagina via een FTP-connectie.

Uw wachtwoord wijzigen

Het is mogelijk om uw wachtwoord van uw website te wijzigen. Dit wachtwoord staat los van het wachtwoord dat u gebruikt voor uw internetverbinding.

Eigenschappen en status van uw website controleren

De eigenschappen en status van uw websitezijn op elk moment toegankelijk. Daar vindt u de alias en de teller van uw website.

Website uploaden

De installatie van uw webpagina op onze server dient te gebeuren via een FTP-programma zoals FileZilla, waarin u de volgende gegevens specifieert:

• Het basisadres van uw website: users.skynet.be
  • De naam van de server
  • Uw login
  • Het wachtwoord van uw internetverbinding

Formulieren die bezoekers kunnen invullen

Een formulier stelt de bezoeker in staat feedback te geven en genereert een e-mail met de ingevulde informatie. Meer informatie over online formulieren.