Welke functies kun je beheren in je persoonlijke website?

Je webruimte raadplegen

Als je een bestaande webruimte op http://users.skynet.be/uw-website hebt, kunt je jouw webruimte raadplegen.

Je kunt geen gratis website meer aanmaken.

Gratis websites zijn enkel beschikbaar voor bestaande gebruikers.

Een of meerdere adressen kiezen voor je website

Het basisadres van je website is als volgt: http://users.skynet.be/gebruikersnaam-van-uw-internetverbinding
Over het algemeen heeft de gebruikersnaam van je internetverbinding de volgende vorm: sky123456, bs123456 bk123456, am123456 of fb123456.

Je kunt een alias aanmaken of verwijderen voor je website, d.w.z. een alternatieve naam om de gebruikersnaam te vervangen, bijvoorbeeld: http://users.skynet.be/uw-website. Het basisadres van je website blijft nog altijd toegankelijk.

De aangemaakte alias (in het vooropgestelde voorbeeld uw-website) kan ook gebruikt worden voor het updaten van je webpagina via een FTP-connectie.

Je wachtwoord wijzigen

Het is mogelijk om je wachtwoord van je website te wijzigen. Dit wachtwoord staat los van het wachtwoord dat je gebruikt voor je internetverbinding.

Website uploaden

De installatie van je webpagina op onze server dient te gebeuren via een FTP-programma zoals FileZilla, waarin je de volgende gegevens specifieert:

• Het basisadres van je website: users.skynet.be
  • De naam van de server
  • Je login
  • Het wachtwoord van je internetverbinding

Formulieren die bezoekers kunnen invullen

Een formulier stelt de bezoeker in staat feedback te geven en genereert een e-mail met de ingevulde informatie. Meer informatie over online formulieren.