×

Instellingen om een FTP-verbinding te maken om uw website te updaten

U kunt geen gratis website meer aanmaken.

Gratis websites zijn enkel beschikbaar voor bestaande gebruikers. Wilt u uw eigen website bouwen? Bekijk onze hosting oplossingen.

De overdracht van de webpagina's op de webserver moet gebeuren via een programma dat FTP (File Transfer Protocol) ondersteunt. Vul de volgende instellingen in om een verbinding te maken met de webserver:

• Host of server name: users.skynet.be
  • FTP-poort: 21
  • Gebruikersnaam: de login van uw internetverbinding
  • Paswoord: het wachtwoord van uw internetverbinding

U kunt enkel verbinden met een bestaande webruimte op http://users.skynet.be/uw-website wijzigen. De meeste web-editors hebben een geïntegreerd FTP-programma om sites te beheren. Zo kunt u vanuit hetzelfde programma gemakkelijk uw webpagina aanpassen en uploaden.

Maakt u gebruik van een web-editor zonder een geïntegreerde FTP-programma, kunt u altijd een apart FTP-programma zoals FileZilla gebruiken.

Aangezien er een heel breed gamma van web-editors en FTP-programma’s is, raden wij u aan om de helpteksten of de handleiding van uw applicatie te raadplegen om de specifieke mogelijkheden te kennen.