Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Uw domeinnaam koppelen aan uw webruimte

U kunt geen gratis website meer aanmaken.

Gratis websites zijn enkel beschikbaar voor bestaande gebruikers. Wilt u uw eigen website bouwen? Bekijk onze hosting oplossingen.

Koppel uw domeinnaam aan uw webruimte of aan een andere website. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat mensen die surfen naar uw domeinnaam (bv. www.uwwebsite.net), automatisch worden doorgestuurd naar een andere url (bv. naar uw webruimte users.skynet.be/uwwebsite).

U kunt alleen linken naar een bestaande webruimte op http://users.skynet.be/uw-website.

  1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken.

    Bekijk uw producten
  2. Ga naar Other products en klik op uw domeinnaam.
  3. Ga naar het vak URL Forwarding (NB : indien u gebruikmaakt van URL forwarding worden meta-tags niet doorgestuurd waardoor de website niet wordt opgenomen in de zoekmachines).
  4. Na het veld "Van" staat de domeinnaam die u hebt geregistreerd, al in gevuld. Voer (indien van toepassing) in het veld "Van" het deel in dat vóór uw URL komt (bijvoorbeeld: www in www.uwdomeinnaam.be).
  5. Voer in het veld "Forward naar" de plaats in waarnaar moet worden doorverwezen. U kunt doorverwijzen naar uw webuimte (bv. users.skynet.be/uwwebsite) of naar een andere website (bv. www.uwwebsite.be).
  6. Als u Cloak aanvinkt, dan blijft de bestemming verborgen voor de bezoekers van uw website. Zij zullen in de adresbalk uw domeinnaam blijven zien in plaats van de naam van de site waarnaar u doorverwijst.
  7. Klik op de knop Aanmaak URL forward. Uw bezoekers worden nu doorverwezen naar de website die u hebt gekozen.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: