Je domeinnaam koppelen aan je webruimte

Je kunt geen gratis website meer aanmaken.
Gratis websites zijn enkel beschikbaar voor bestaande gebruikers. Wilt je je eigen website bouwen? Bekijk onze hosting oplossingen.

Koppel je domeinnaam aan je webruimte of aan een andere website. Op die manier kun je ervoor zorgen dat mensen die surfen naar je domeinnaam (bv. www.jewebsite.net), automatisch worden doorgestuurd naar een andere url (bv. naar je webruimte users.skynet.be/jewebsite).

Je kunt alleen linken naar een bestaande webruimte op http://users.skynet.be/je-website.

  1. Log in op MyProximus om je producten te bekijken.

    Bekijk je producten Nieuw venster
  2. Ga naar Andere producten en klik op je domeinnaam.
  3. Ga naar het vak URL Forwarding (NB : indien je gebruikmaakt van URL forwarding worden meta-tags niet doorgestuurd waardoor de website niet wordt opgenomen in de zoekmachines).
  4. Na het veld "Van" staat de domeinnaam die je hebt geregistreerd, al in gevuld. Voer (indien van toepassing) in het veld "Van" het deel in dat vóór je URL komt (bijvoorbeeld: www in www.jedomeinnaam.be).
  5. Voer in het veld "Forward naar" de plaats in waarnaar moet worden doorverwezen. Je kunt doorverwijzen naar je webuimte (bv. users.skynet.be/jewebsite) of naar een andere website (bv. www.jewebsite.be).
  6. Als je Cloak aanvinkt, dan blijft de bestemming verborgen voor de bezoekers van je website. Zij zullen in de adresbalk je domeinnaam blijven zien in plaats van de naam van de site waarnaar je doorverwijst.
  7. Klik op de knop Aanmaak URL forward.  Je bezoekers worden nu doorverwezen naar de website die je hebt gekozen.