×

Installeer meerdere Wi-Fi Boosters

Je kunt extra Wi-Fi Boosters in je huis installeren voor een beter wifi bereik.

Je kunt je Wi-Fi Booster op twee manieren installeren: met een ster of in cascade. De keuze is afhankelijk van de configuratie van je huis en de locatie van de b-box.

De sterinstallatie is beter als je b-box centraal in huis staat: elke Wi-Fi Booster maakt rechtstreeks verbinding met de modem via wifi.

De cascade-installatie is het beste als je b-box zich meer buiten het midden bevindt, bijvoorbeeld in de kelder of garage: de eerste Wi-Fi Booster maakt verbinding met de tweede Wi-Fi Booster.

Sterinstallatie

Sterinstallatie
Je twee Wi-Fi Boosters zijn beide verbonden met de b-box modem.
Installeer je tweede Wi-Fi Booster precies zoals de eerste Wi-Fi Booster. Installeer de Wi-Fi Booster stap voor stap

Cascade-installatie

Cascade-installatie
Je tweede Wi-Fi Booster maakt verbinding met de eerste Wi-Fi Booster, die zelf verbonden is met de b-box modem.
Installeer je Wi-Fi Booster zo ver mogelijk van de b-box, net als de eerste Wi-Fi Booster, maar plaats vervolgens de schakelaar aan de achterkant van de Wi-Fi Booster op de Station-positie.