×

Hoe Studio 100 GO gebruiken: tv, app of web?

Ontdek hoe u kan genieten van de Studio 100 GO Pass op Proximus TV, via de app of via web.

• Op uw televisie, kunnen uw kinderen kijken naar tv-series, films en Studio 100 clips.
  • Op de app kunnen ze dit ook maar bovendien ook spelletjes spelen, boeken lezen en content downloaden om later zonder internetverbinding te bekijken.
    Verbruik minder mobile data

U gebruikt ongeveer 500 MB per uur bij het bekijken van filmpjes via de app. Download dus de boeken, filmpjes en spelletjes die je interesseren om Studio 100 GO te gebruiken zonder internetverbinding.

Hoe Studio 100 GO gebruiken op uw televisie?

Om de video’s van de Studio 100 GO Pass per stuk te bekijken, gaat u naar zender 100 en drukt u op de gele knop van uw afstandsbediening. Om onbeperkt items te bekijiken, bestelt u de Studio 100 GO Pass.

Hoe de Studio 100 GO-applicatie installeren?

Installeer de Studio 100 GO-app op uw gsm of tablet.

1. Download Studio 100 GO in de Play Store of in de App Store.

Play Store Voor Android-gsm's of -tablets (Android 4.0 of hoger)

App Store Voor iPod, iPhone of iPad (iOS 7.0 of hoger)

2. Geef de app toestemming om toegang te krijgen tot uw locatie.
    Waarom? We moeten uw locatie kunnen checken vanwege auteursrechten.
    • Wanneer u in het buitenland bent, kunt u geen nieuwe content ontdekken.
    • U hebt wel zonder probleem toegang tot de content die u gedownload hebt in België.
  3. Start de app Studio 100 GO op.
  4. Voer uw e-mailadres in.
  5. Kies uw item. Om items met een slot te bekijiken, bestelt u de Studio 100 GO Pass.
  6. Hebt u een Studio 100 GO Pass besteld ? Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Op bepaalde items kunt u niet klikken? Het kan na uw bestelling van Studio 100 GO tot max. 24 u duren eer u toegang krijgt tot alle content in de app. Excuses hiervoor :(.
    • Kunt u wel op alle items klikken? Selecteer een spel, video of boek. U kunt kiezen om te spelen, kijken, of downloaden op uw toestel (om vervolgens deze content te gebruiken zonder internetverbinding).
      PS : alvorens de content te downloaden, zorg er dan voor dat u voldoende plaats hebt op uw gsm of tablet.

U kunt Studio 100 GO op een onbeperkt aantal toestellen installeren. Maar de app kan op maximum 4 toestellen tegelijk gebruikt worden.

Hoe Studio 100 GO op uw computer of laptop gebruiken?
  1. Surf naar www.studio100go.com. Let op, uw computer moet voldoen aan een aantal vereisten : een recente versie van Chrome, Firefox of Explorer en werken met Windows 7, Windows 8, Windows 10 of Mac OS.
  2. Voer uw e-mailadres in.
  3. Kies uw item. Om items met logo te bekijiken, bestelt u Studio 100 GO Pass.
  4. Hebt u Studio 100 GO Pass bestelt. Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Op bepaalde items kunt u niet klikken? Het kan na uw bestelling van Wanagogo tot max. 24 u duren eer u toegang krijgt tot alle content in de app. Excuses hiervoor :(.
    • Kunt u wel op alle items klikken? Selecteer een spel, video of boek.

Maximum 4 computers kunnen zich op hetzelfde moment en met hetzelfde account verbinding maken met studio100go.com.