×

Hoe Studio 100 GO gebruiken: tv, app of web?

Ontdek hoe je kunt genieten van de Studio 100 GO Pass op Proximus TV, via de app of via web.

• Op je televisie, kunnen je kinderen kijken naar tv-series, films en Studio 100 clips.
  • Op de app kunnen ze dit ook maar bovendien ook spelletjes spelen, boeken lezen en content downloaden om later zonder internetverbinding te bekijken.
    Verbruik minder mobile data

Je gebruikt ongeveer 500 MB per uur bij het bekijken van filmpjes via de app. Download dus de boeken, filmpjes en spelletjes die je interesseren om Studio 100 GO te gebruiken zonder internetverbinding.

Hoe Studio 100 GO gebruiken op je televisie?

Om de video’s van de Studio 100 GO Pass per stuk te bekijken, ga je naar zender 100 en druk je op de gele knop van je afstandsbediening. Om onbeperkt items te bekijiken, bestel je de Studio 100 GO Pass.

Hoe de Studio 100 GO-applicatie installeren?

Installeer de Studio 100 GO-app op je gsm of tablet.

1. Download Studio 100 GO in de Play Store of in de App Store.

Play Store Voor Android-gsm's of -tablets (Android 4.0 of hoger)

App Store Voor iPod, iPhone of iPad (iOS 7.0 of hoger)

2. Geef de app toestemming om toegang te krijgen tot je locatie.
    Waarom? We moeten je locatie kunnen checken vanwege auteursrechten.
    • Wanneer je in het buitenland bent, kun je geen nieuwe content ontdekken.
    • Je hebt wel zonder probleem toegang tot de content die je gedownload hebt in België.
  3. Start de app Studio 100 GO op.
  4. Voer je e-mailadres in.
  5. Kies je item. Om items met een slot te bekijiken, bestel je de Studio 100 GO Pass.
  6. Heb je een Studio 100 GO Pass besteld ? Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Op bepaalde items kun je niet klikken? Het kan na je bestelling van Studio 100 GO tot max. 24 u duren eer je toegang krijgt tot alle content in de app. Excuses hiervoor :(.
    • Kan je wel op alle items klikken? Selecteer een spel, video of boek. Je kunt kiezen om te spelen, kijken, of downloaden op je toestel (om vervolgens deze content te gebruiken zonder internetverbinding).
      PS : alvorens de content te downloaden, zorg er dan voor dat je voldoende plaats hebt op je gsm of tablet.

Je kunt Studio 100 GO op een onbeperkt aantal toestellen installeren. Maar de app kan op maximum 4 toestellen tegelijk gebruikt worden.

Hoe Studio 100 GO op je computer of laptop gebruiken?
  1. Surf naar www.studio100go.com. Let op, je computer moet voldoen aan een aantal vereisten : een recente versie van Chrome, Firefox of Explorer en werken met Windows 7, Windows 8, Windows 10 of Mac OS.
  2. Voer je e-mailadres in.
  3. Kies je item. Om items met logo te bekijken, bestel je Studio 100 GO Pass.
  4. Heb je Studio 100 GO Pass bestelt. Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Op bepaalde items kan je niet klikken? Het kan na je bestelling van Studio 100 GO tot max. 24 u duren eer je toegang krijgt tot alle content in de app. Excuses hiervoor :(.
    • Kun je wel op alle items klikken? Selecteer een spel, video of boek.

Maximum 4 computers kunnen zich op hetzelfde moment en met hetzelfde account verbinding maken met studio100go.com.