×

Hoeveel data verbruikt Pickx op gsm of het web?

Tv-kijken op uw gsm, tablet of pc verbruikt internetvolume.

Hoeveel MB per uur verbruikt u als u op verplaatsing tv kijkt?

• Via de Proximus Pickx-app: tussen 500 MB (Standard Definition) en 700 MB (High Definition) per uur.
  • Via proximustv.be: tussen 675 MB (Standard Definition) en 735 MB (High Definition) per uur.

Dit volume wordt van uw vast internetabonnement afgehouden (indien u Pickx-app via wifi gebruikt) ofwel van uw mobiel internetabonnement (indien u Pickx-app via het 3G- of 4G-netwerk gebruikt).

Bent u reeds Tuttimus of Minimus klant? Elk mobiel nummer in uw pack ontvangt 1 GB gratis internetvolume erbij om de tv-app in België en in de Europese Unie te bekijken.

Hebt u een EPIC-combo? Het verbruik van de Pickx-app is inbegrepen in uw EPIC-combo-abonnement.

Hoeveel data hebt u deze maand aan televisiekijken gespendeerd?

U kunt dit verbruik op 3 manieren controleren