×

Hoeveel data verbruikt Proximus TV op gsm of het web?

Tv-kijken op uw gsm, tablet of pc verbruikt internetvolume.

Hoeveel MB per uur verbruikt u als u op verplaatsing tv kijkt?

• Via de Proximus TV-applicatie: tussen 500 MB (Standard Definition) en 700 MB (High Definition) per uur.
  • Via proximustv.be: tussen 675 MB (Standard Definition) en 735 MB (High Definition) per uur.

Dit volume wordt van uw vast internetabonnement afgehouden (indien u Proximus TV via wifi bekijkt) ofwel van uw mobiel internetabonnement (indien u Proximus TV via het 3G- of 4G-netwerk bekijkt).

Bent u reeds Tuttimus of Minimus klant? Elk mobiel nummer in uw pack ontvangt 1 GB gratis internetvolume erbij om de tv-app in België en in de Europese Unie te bekijken.

Hoeveel data hebt u deze maand aan televisiekijken gespendeerd?

U kunt dit verbruik op 2 manieren controleren