×

Hoeveel Pay&Go-krediet heb je nog?

Wil je weten hoeveel belkrediet er nog op je Pay&Go-kaart staat? ? Je kan het aantal belminuten, sms’en of data nagaan of het bedrag opvragen. Dit kan gratis op verschillende manieren.

Zit je herlaadkaart niet in een gsm maar in een ander toestel?
Steek deze simkaart eenmalig in een gsm om hiermee een aparte MyProximus-account te maken. Daarna kan je je krediet nagaan via MyProximus (ook in de app), door er dit account toe te voegen .

Hoeveel belminuten, sms’en of data?

Vorm #120# met je Pay&Go-gsm en druk op de beltoets.

Hoeveel euro?

• Bekijk via MyProximus je krediet:
    • Via de app: open de app en tik op Producten.
    • Via de website: log in met de account van het Pay&Go-nummer en bekijk je krediet.

Bekijk uw krediet
  • Vorm #121# met je Pay&Go-gsm en druk op de beltoets.
  • Bel gratis 1911 met je Pay&Go-gsm (enkel mogelijk vanuit België).

Wat kan je doen met dit bedrag? Raadpleeg de tarieven van je type herlaadkaart of zet je krediet om in data. Als je dit tariefplan niet kent, tik #122# in en druk op de beltoets.