×

Hoe live tv kijken via de app of website?

U kunt tv kijken via de app of via de website binnen België en de Europese Unie. Activeer hiervoor de localisatie op uw iOS- of Android-toestel of indien u verbonden bent via wifi. In de Europese Unie zijn de roamingkosten afgeschaft.

De zendervolgorde van tv op uw gsm, tablet of computer is dezelfde als op uw televisietoestel thuis. Als u deze volgorde wilt aanpassen, moet u dat dus doen via uw televisietoestel.

• Proximus Pickx application
    Live tv kijken via de Pickx-app
  • Live tv kijken via uw computer

Live tv kijken via de Pickx-app

Proximus Pickx application
  1. Open de Proximus Pickx-applicatie op uw gsm of tablet. Als u de applicatie nog niet hebt, moet u deze eerst downloaden.
  2. De eerste keer moet u inloggen met uw MyProximus of EPIC-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Als u er nog geen hebt, moet u eerst een MyProximus-account aanmaken.
  3. Om live tv te kijken:

• Selecteer Tv-gids en kies een programma.
    • In Live tv vindt u alle beschikbare zenders, huidige programma's en hun status.

Live tv kijken via uw computer

1. Surf naar www.proximuspickx.be
    Let op, uw computer moet voldoen aan een aantal systeemvereisten.
  2. De eerste keer moet u inloggen met uw MyProximus of EPIC-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Als u er nog geen hebt, moet u eerst een MyProximus-account aanmaken.
  3. Om live tv te kijken:
    • Selecteer Live TV en klik op een programma dat momenteel wordt uitgezonden.
    • Selecteer Tv-gids en kies een programma. Klik daarna op Play.
  4. Om te zappen, klikt u gewoon op een zender in de lijst rechts op het scherm.