×
×

Hoe live tv kijken met de tv-app?

De zenders die u live kunt bekijken, worden in de tv-gids aangeduid met het icoon Live TV. Let op, omwille van de uitzendrechten kunt u niet alle Proximus TV-zenders en -programma's bekijken via de app of de website.
U kunt Proximus TV kijken via de app of via de website binnen België en de Europese Unie indien u de lokalisatie hebt geactiveerd op uw iOS-, Android- of Windows-toestel of indien u verbonden bent via wifi. In de Europese Unie zijn de roamingkosten afgeschaft.

De zendervolgorde van Proximus TV op uw gsm, tablet of computer is dezelfde als op uw televisietoestel thuis. Als u deze volgorde wilt aanpassen, moet u dat dus doen via uw televisietoestel.

 • tv app
  Live tv kijken via de app
 • Live tv kijken via uw computer

Live tv kijken via de app

tv app
 1. Open de Proximus TV-applicatie op uw gsm of tablet. Als u de applicatie nog niet hebt, moet u deze eerst downloaden.
 2. De eerste keer moet u inloggen met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Als u er nog geen hebt, moet u eerst een MyProximus-account aanmaken.
 3. Om live tv te kijken:

  • Klik op Televisie > Nu op tv en kies een programma.
  • Klik op Televisie > Tv-gids > Vandaag en kies een programma. Klik vervolgens op Bekijken.

 4. Om een ander kanaal te kiezen, kunt u verschillende swipe-bewegingen gebruiken:
  • Tv-gids Veeg met één vinger van rechts naar links om de tv-gids (Niet beschikbaar voor Windows) weer te geven (terwijl u live tv-kijkt).
  • Zenderlijst Veeg met één vinger van boven naar onder om de zenderlijst weer te geven (terwijl u live tv-kijkt).

Live tv kijken via uw computer

 1. Surf naar www.proximustv.be.
  Let op, uw computer moet voldoen aan een aantal systeemvereisten: u kunt Proximus TV bijvoorbeeld niet bekijken met Google Chrome, en de plug-in Microsoft Silverlight 4 (of hoger) moet geïnstalleerd zijn op uw computer.
 2. De eerste keer moet u inloggen met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Als u er nog geen hebt, moet u eerst een MyProximus-account aanmaken.
 3. Om live tv te kijken:

  • Selecteer Menu > Film & TV > Live TV en klik vervolgens op het icoon Play om de laatst bekeken zender opnieuw te openen.
  • Selecteer Menu > Film & TV > Tv-gids en kies een zender die is aangeduid met het icoon Live TV en vervolgens een programma. Klik daarna op Bekijken of Bekijken in hd.

 4. Om te zappen, klikt u gewoon op een zender in de lijst rechts op het scherm.

Heeft deze info u geholpen?

Dank u


Meer

Forum

Geen antwoord gevonden? Vraag het onze community waar klanten en experts elkaar helpen.

Forum

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.