×

Hoe krijgt u tv op uw gsm, tablet of computer?

Wilt u ook tv-kijken op uw gsm, tablet of computer? Of een opname plannen terwijl u niet thuis bent? Download de Proximus TV-applicatie of surf naar proximustv.be.

U moet :

Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatiegegevens.

Bekijk de lijst met beschikbare kanalen op de Proximus-TV applicatie.

• Proximus TV application
    Tv via de applicatie
  • Tv via de website

Tv via de applicatie

Proximus TV application
Ontdek onze nieuwe TV app Ontdek onze nieuwe TV app en bekijk de matchen van de rode duivels live zonder mobiele data te verbruiken.

Hoe kunt u de Proximus TV-app downloaden en installeren?

1. Download en installeer Proximus TV gratis via de Play Store of App Store.

Gsm of tablet met Android 4.1 of hoger

iPhone of iPad met iOS 8.0 of hoger

Update van de Proximus TV app - 06/2018

De update zal geleidelijk beschikbaar zijn in de loop van de maand juni: sommige gebruikers zullen onmiddellijk toegang hebben tot de update en anderen zullen een paar dagen moeten wachten.
    U wilt niet wachten? U kunt de update zelf uitvoeren via de App store of de Play Store.

Nieuwe functies van de nieuwe Proximus TV app

• Meer intuïtieve verticale navigatie.
    • Directe toegang tot de TV-gids en zenderlijst vanaf de startpagina.
    • Kenmerken: sommige functies van de vorige TV app zijn nog niet beschikbaar op de nieuwe app. Deze zullen de komende maanden geleidelijk aan toegevoegd worden: de groepering van afleveringen van uw opgenomen reeksen, de zoekfunctie of het gebruik van de app met Chromecast.
  2. Meld u aan met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatie gegevens.
    Een probleem met de tv-app update?

Raadpleeg onze raadgevingen in geval van problemen met de tv-app.

Tv via de website

U hoeft geen software te downloaden om Proximus TV te bekijken op uw computer. Surf gewoon naar proximustv.be en meld u aan met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de  login en het wachtwoord van de MyProximus-beheerder gebruiken. Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatie gegevens.

Uw computer moet wel voldoen aan een aantal systeemvereisten:

• Besturingssysteem: Windows 7 (of hoger) of Mac OSX 10.6 (of hoger). Ontdek welk besturingssysteem u hebt.
  • Schermresolutie: 1024x768 pixels.
  • Verbindingssnelheid: 1 Mb/s (of hoger).
  • Browser:
    Windows 7 Windows 8.1 Windows 10 Mac OS
    Internet Explorer 11 Nee Ja Ja Nee
    Google Chrome 35+ of hoger * Ja Ja Ja Ja
    Mozilla Firefox 47+ of hoger * Ja Ja Ja Ja
    Microsoft Edge 15 of hoger * Nee Nee Ja Nee

We kunnen op dit moment geen optimale uitzendkwaliteit garanderen met Safari. We raden u aan in plaats daarvan bovenstaande browsers te gebruiken. We werken aan een oplossing.

* Tijdelijk is het onmogelijk om opnames te bekijken op proximustv.be. Gelieve Internet Explorer 11 met de Silverlight plug-in te gebruiken.