×

Hoe krijgt u tv op uw gsm, tablet of computer?

Wilt u ook tv-kijken op uw gsm, tablet of computer? Of een opname plannen terwijl u niet thuis bent? Download de Proximus Pickx-app of surf naar www.proximuspickx.be.

Hebt u een EPIC-combo?  Raadpleeg onze hulppagina's.

• Proximus Pickx application
    Tv via de Pickx-app
  • Tv via de website

Tv via de Pickx-app

Proximus Pickx application

U moet :

Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatiegegevens.

Hoe kunt u de Proximus Pickx-app downloaden en installeren?

1. Download en installeer de Proximus Pickx app gratis via de Play Store of App Store.

Gsm of tablet met Android 7.0 of hoger

iPhone of iPad met iOS 10.0 of hoger

2. Meld u aan met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord van de MyProximus-beheerder gebruiken. Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatie gegevens.
    Een probleem met de Proximus Pickx-app update?

Raadpleeg onze raadgevingen in geval van problemen met de Proximus Pickx-app.

Tv via de website

U moet :

Bent u uw login en wachtwoord verloren of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of herstel uw identificatiegegevens.

U hebt geen speciale software nodig om tv te bekijken op uw computer. Surf gewoon naar www.proximuspickx.be en meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder van uw MyProximus-account. Bent u wachtwoord kwijt of beschikt u nog niet over een MyProximus account? Schrijf u in of vraag uw login-gegevens op.

Uw computer moet wel voldoen aan een aantal systeemvereisten:

• Besturingssysteem: Windows 7 (of hoger) of Mac OSX 10.6 (of hoger). Ontdek welk besturingssysteem u hebt.
  • Schermresolutie: 1024x768 pixels.
  • Verbindingssnelheid: 1 Mb/s (of hoger).
  • Browser:
    Windows 7 Windows 8.1 Windows 10 Mac OS
    Internet Explorer 11
    Google Chrome 69+ of hoger
    Mozilla Firefox 56+ of hoger
    Microsoft Edge 15 of hoger
    Safari 11 of lager - - -
    Safari 12 of hoger - - -