Hoe een film huren op een kadofilm kiezen?

Je kunt op je tv een programma, een film, een sportevenement, een serie of een concert in vod (video on demand) huren – soms zelfs in promotie.

De kadofilm is niet meer beschikbaar

Sinds 1 oktober is de kadofilm niet meer beschikbaar :-( Maar je kunt wel genieten van andere voordelen op Enjoy!

Nieuwe Pickx TV menu

Pickx TV menu met wit Proximus logo

Huur een tv-programma, film of serie

1. Surf naar de Pickx-websiteNieuw venster.
  2. Kies Inloggen rechtsboven. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de MyProximus-beheerder in (meestal de persoon die de rekeningen betaalt).
  3. Druk op Proximus VOD, in het menu bovenaan het scherm. Navigeer door de catalogus en maak je keuze.
  4. Druk op Huren.
  5. Kies de versie die je wilt huren (HD, SD, FR, NL, enz.).
  6. Voer je pincode in.  De standaard PIN-code is 1234, tenzij je deze hebt gewijzigdOpgelet: Sommige films zijn niet beschikbaar via de Pickx-website.

Je kunt je programma nu bekijken! Je vindt het in Mijn video's > Huidige gehuurde items. Het wordt in rekening gebracht op je volgende Proximus-aanrekening of factuur in de rubriek Verbruik.

Waarom is HD niet altijd beschikbaar?
  • Voor klanten met tv in een Pack worden gehuurde programma’s op de decoder in HD uitgezonden. Op andere toestellen worden ze in SD uitgezonden. Het is momenteel niet mogelijk om programma’s te huren op Apple TV.
  • Voor Epic Light Experience klanten is alleen de SD-versie is beschikbaar. Enkel de decoder heeft de rechten om programma’s uit te zenden in HD.

1. Druk op Proximus VOD, in het menu bovenaan het scherm. Navigeer door de catalogus en maak je keuze.
  2. Druk op Huren.
  3. Kies de versie die je wilt huren (HD, SD, FR, NL, enz.).
  4. Voer je pincode in.  De standaard PIN-code is 1234, tenzij je deze hebt gewijzigd.

Daar ga je, je kunt je programma bekijken! Je vindt het in Mijn video's > Huidige gehuurde items. Het wordt gefactureerd op je volgende Proximus-factuur in de rubriek Verbruik.

Pickx Menu

Tv-menu met blauw-mauve Proximus-logo
  1. Druk op Menu-toets. Ga omlaag naar shop.
  2. Kies op aanvraag > films, series of tv op aanvraag
  3. Maak je keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. Je hebt je pincode nodig. Standaard is je pincode 1234.
  1. Druk op Menu-toets. Ga omlaag naar shop.
  2. Kies op aanvraag > films > in promotie.
  3. Maak je keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. Je hebt je pincode nodig. Standaard is je pincode 1234.

TV menu classic

Tv-menu met de menubalk onderaan het scherm

1. Druk op Menu-toets. Ga naar op aanvraag.
  2. Kies films, series of tv op aanvraag.
  3. Maak je keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. Je hebt je pincode nodig. Standaard is je pincode 1234.
  1. Druk op Menu-toets. Ga naar op aanvraag.
  2. Kies films > in promotie.
  3. Maak je keuze, druk op OK om te bevestigen en volg de procedure op het scherm. Je hebt je pincode nodig. Standaard is je pincode 1234.