×

Hoe tv gebruiken?

Werd tv pas bij jou geïnstalleerd? Op deze support page tonen we je stap voor stap hoe je de afstandbediening universeel maakt, hoe je de volgorde van de tv-zenders wijzigt, je opnames beheert of je hardware opnieuw opstart.

Universele afstandsbediening: slechts één afstandbediening voor je tv en je decoder

Afstandsbediening V5Afstandsbediening V4Afstandsbediening V3Afstandsbediening V2Afstandsbediening V1

Gebruik slechts één afstandsbediening voor je decoder en je televisie: maak je afstandsbediening universeel

Je tv personaliseren: de volgorde van de zenders wijzigen

Eén HD VTM HD Er zijn een pak tv-zenders beschikbaar; welke juist is afhankelijk van de regio waar u woont

De volgorde van de tv-zenders is afhankelijk van de regio: bekijk de volgorde van de zenders en pas deze aan zoals je wilt

Opnemen

Neem uw reeksen, films of andere tv-programma's op

Een reeks, film of programma opnemen is heel gemakkelijk: Hoe kan je een programma opnemen en je opnames beheren?

Een probleem met draadloze televisie?

Wi-Fi Bridge which allows you to watch TV wirelessly

Met een Wi-Fi Booster kijk je tv zonder kabels, via het wifinetwerk in je woning.

Wi-Fi Bridge, waarmee u zonder kabels tv kijkt

Met een Wi-Fi Bridge kijk je tv zonder kabels, via het wifinetwerk in je woning.

Ethernetadapter (of Devolo), waarmee u zonder kabels tv kijkt

Met een PLC-adapter of een Wi-Fi Extender kijk je tv zonder kabels, via het elektriciteitsnetwerk in je woning.

Met Ruckus kijkt u tv zonder kabels

Ook met een Ruckus-adaptor heb je geen kabels nodig om tv te bekijken.