×

Geen beeld. Staat uw tv op de juiste bron?

Ziet u een blauw, zwart, grijs of een sneeuwscherm op uw tv? Het is mogelijk dat uw tv niet op het juiste bron of kanaal staat.

1. Druk op de toets AV, AUX, EXT, Source, Input of HDMI op de afstandsbediening van uw tv (niet uw Proximus afstandsbediening).
  2. Ga door tot het Proximus TV-scherm op uw tv verschijnt.

Het werkt niet? Raadpleeg onze tips.

Installer vos adaptateurs CPL Cette vidéo vous explique comment relier votre modem b-box et votre décodeur via 2 adaptateurs CPL de Proximus.