Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Gratis TV Replay: hoe en voor wie?

TV Replay

TV Replay is een functie van Proximus waarmee u in uw tv-gids 36 uur terug in de tijd kunt gaan om programma's te bekijken die al zijn uitgezonden. Er zijn 2 formules beschikbaar:

  • TV Replay (gratis): 36 uur terug in de tijd
  • TV Replay + (betalend): 36 uur terug in de tijd + de mogelijkheid om vooruit te spoelen in het bekeken programma

Beschikt u over een Pack met TV (gecommercialiseerd na 2012) dan krijgt u sinds 1 juni 2015 TV Replay gratis in uw Pack. U kunt TV Replay onmiddellijk gebruiken via uw tv-gids: druk op de -toets van uw afstandsbediening, kies een programma in het verleden waar het TV Replay-logo TV Replay mogelijk bij staat en druk op om het te bekijken.

Hebt u een Pack maar kunt u TV Replay niet gebruiken, contacteer ons dan om een nieuw pack te activeren.

U kunt TV Replay onmiddellijk gebruiken via uw tv-gids. Druk op de -toets van uw afstandsbediening, kies een programma in het verleden waar het TV Replay-logo TV Replay mogelijk bij staat en druk op om het te bekijken.

Less hoe TV Replay gebruiken.

Indien u over een Pack beschikt (gecommercialiseerd na 2012) werd de activatie reeds voor u gedaan - u hoeft hiervoor dus niets meer te ondernemen. De betalende optie die wordt getoond is niet voor u van toepassing.

U hebt waarschijnlijk een Proximus-Pack aangekocht voor 2012. Neem contact met ons op om over te schakelen naar een nieuwer Pack. TV Replay is immers gratis bij Pack die aangekocht werden na 2015.

Koppel uw modem en decoder af. Sluit daarna opnieuw uw modem aan en daarna uw decoder. Als u hierna nog altijd geen TV Replay hebt, contacteer ons.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

Hulp nodig?