Opnemen via uw gsm, tablet of computer

Dankzij Proximus TV-app kunt u om het even waar of wanneer u dat wilt, een opname programmeren of annuleren.

Een opname plannen

Een opname plannen via de Proximus TV-app
  • Via live tv
    1. Klik op Televisie > Nu op tv en selecteer een programma dat momenteel wordt uitgezonden.
    2. Druk op Opnemen of Alle afleveringen opnemen.
  • Via de tv-gids
    1. Klik op Televisie > Tv-gids. Selecteer een dag en daarna een programma.
    2. Druk op Opnemen of Alle afleveringen opnemen.

Het programma zal worden opgenomen en gedurende 60 dagen worden bewaard op uw decoder.

U kunt een overzicht terugvinden van de opnames die u hebt geprogrammeerd via Proximus TV door te klikken op Mijn bibliotheek > Planning > Mijn geplande opnames.

Heeft u nog TV Overal ?

De Proximus TV app vervangt de TV Overal app. Had u al TV Overal? Download dan nu de nieuwe applicatie.

×

Een opname plannen via de Proximus TV-website
  • Via live TV
    1. Klik op Menu > Film & TV > Live TV, selecteer een programma dat momenteel wordt uitgezonden
    2. Klik op het icoon Opnemen in de bedieningsbalk. Het witte Opname-icoon verandert dan in een rood icoon. Zo weet u dat de opname geregistreerd is.
  • Via de tv-gids
    1. Klik op Menu > Film & TV > Tv-gids, selecteer een programma
    2. Klik daarna op de knop Opnemen of Opnemen in hd om het programma op te nemen.
      U kunt enkel de zenders die zijn aangeduid met het icoon Opnemen mogelijk opnemen.

Het programma zal worden opgenomen en gedurende 60 dagen worden bewaard op uw decoder.

U kunt een overzicht terugvinden van de opnames die u hebt geprogrammeerd via Proximus TV door te klikken op Menu > Film & TV en vervolgens op de knop Mijn bibliotheek.

Een opname annuleren

Een opname annuleren via de Proximus TV-app
  • Via uw geplande opnames
    1. Klik op Mijn bibliotheek > Planning > Mijn geplande opnames.
    2. Selecteer een programma en druk op Opname aflevering verwijderen of op Serieopname annuleren.
  • Via live tv
    1. Klik op Televisie > Nu op tv en selecteer een programma dat momenteel wordt uitgezonden.
    2. Druk op Opname aflevering verwijderen of op Serieopname annuleren.
      Op deze manier kunt u enkel de opname annuleren van een programma dat momenteel bezig is.
  • Via de tv-gids
    1. Klik op Televisie > Tv-gids. Selecteer een dag en daarna een programma.
    2. Druk op Opname aflevering verwijderen of op Serieopname annuleren.
Een opname annuleren via de Proximus TV-website
  • Via uw geplande opnames
    1. Klik op Menu > Film & TV > Mijn bibliotheek.
    2. Klik vervolgens op de knop Verwijder van uw planning naast het programma waarvan u de opname wilt annuleren.
  • Via live tv
    Klik op Menu > Film & TV > Live TV en vervolgens op het icoon Opnemen in de bedieningsbalk. Het rode icoon verandert dan terug in een wit icoon. Zo weet u dat de opname geannuleerd is.
    Op deze manier kunt u enkel de opname annuleren van een programma dat momenteel bezig is.
  • Via de tv-gids
    1. Klik op Menu > Film & TV > Tv-gids. Selecteer daarna het programma waarvan u de opname wilt annuleren.
    2. Klik op de knop Verwijder van uw planning.