Opnemen via je gsm, tablet of computer

Dankzij de Proximus Pickx-app kun je om het even waar of wanneer je dat wilt, een opname programmeren, annuleren of verwijderen.

Een opname plannen

1. Klik op Tv-gids en selecteer een programma dat momenteel wordt uitgezonden.
  2. Druk op Opnemen of Serie opnemen

Het programma zal worden opgenomen en gedurende 60 dagen worden bewaard.

Je kunt een overzicht terugvinden van de opnames die je hebt geprogrammeerd via  de Proximus Pickx-app door te klikken op Opnames> Gepland

Heb je een EPIC-combo?

Je kunt een opname niet opnemen of bekijken als je een EPIC-combo hebt.

1. Klik op Live TV of  Tv-gids  en selecteer een programma dat momenteel wordt uitgezonden
  2. Klik op de knop driepuntsicoon om de opties weer te geven en klik op Opnemen om het programma op te nemen. De knop verandert van status en Opname annuleren verschijnt. Zo weet je dat de opname geregistreerd is.

Het programma zal worden opgenomen en gedurende 60 dagen worden bewaard.

Om je geplande opnames via Proximus Pickx te bekijken, klik je op Mijn video's > Geplande opnames

Een opname annuleren

1. Druk op Opnames
  2. Selecteer een programma en druk op driepuntsicoon  > Opname stoppen of op Stop met opnemen serie.
  • Via je geplande opnames
    1. Klik op Mijn video's > Geplande opnames.
    2. Klik vervolgens op Opname annuleren naast het programma waarvan je de opname wilt annuleren.
  • Via live tv
    1. Klik op Live TV.
    2. Kies het programma en klik op de knop driepuntsicoon om de opties weer te geven en klik op Opname annuleren om de opname te stoppen.
      Op deze manier kun je enkel de opname annuleren van een programma dat momenteel bezig is.
  • Via de tv-gids
    1. Klik op Tv-gids
    2. Kies het programma en klik op de knop driepuntsicoon om de opties weer te geven en klik op Opname annuleren om de opname te stoppen.