×

Opnemen via uw gsm, tablet of computer

Dankzij de Proximus TV-app kunt u om het even waar of wanneer u dat wilt, een opname programmeren, annuleren of verwijderen.

Een opname plannen

Een opname plannen via de Proximus TV-app
  1. Klik op Tv-gids en selecteer een programma dat momenteel wordt uitgezonden.
  2. Druk op Opnemen > Serie opnemen of Aflevering opnemen.

Het programma zal worden opgenomen en gedurende 60 dagen worden bewaard op uw decoder.

U kunt een overzicht terugvinden van de opnames die u hebt geprogrammeerd via Proximus TV door te klikken op Mijn opnames.

Hebt u een EPIC-combo?

U kunt een opname niet opnemen of bekijken als u een EPIC-combo hebt.

Een opname plannen via de Proximus TV-website
  • Via live TV
    1. Klik op Menu Live TV, selecteer een programma dat momenteel wordt uitgezonden
    2. Klik op de knop Opnemen om het programma op te nemen. De knop verandert van status en Opname annuleren verschijnt. Zo weet u dat de opname geregistreerd is.
  • Via de tv-gids
    1. Klik op Menu > Tv-gids en selecteer een programma.
    2. Klik op de knop  om de opties weer te geven en klik op Opnemen om het programma op te nemen.

Het programma zal worden opgenomen en gedurende 60 dagen worden bewaard.

Om uw geplande opnames via Proximus TV te bekijken, klikt u op Mijn video's > Geplande opnames

Een opname annuleren

Een opname annuleren via de Proximus TV-app
  1. Druk op Mijn opnames
  2. Selecteer een programma en druk op Opname annuleren of op Stop met opnemen van alle afleveringen.
Een opname annuleren via de Proximus TV-website
  • Via uw geplande opnames
    1. Klik op Menu Mijn video's > Geplande opnames.
    2. Klik vervolgens op Opname annuleren naast het programma waarvan u de opname wilt annuleren.
  • Via live tv
    1. Klik op Menu > Live TV.
    2. Kies het programma en klik op de knop  om de opties weer te geven en klik op Opname annuleren om de opname te stoppen.
      Op deze manier kunt u enkel de opname annuleren van een programma dat momenteel bezig is.
  • Via de tv-gids
    1. Klik op Menu > Tv-gids
    2. Kies het programma en klik op de knop  om de opties weer te geven en klik op Opname annuleren om de opname te stoppen.