×

Uw opnames langer bewaren

Opnames worden minstens 60 dagen bewaard, waarna ze in sommige gevallen uit de lijst met opnames verdwijnen.

Wilt u een opname langer bewaren? Kies uw decoder en volg de stappen om de beschikbaarheid van uw opnames aan te passen.

Decoder zonder harde schijf (V6 of V5 compact)

V5 compact decoder V6 decoder

U kunt ervoor kiezen om tot 50 uur aan opnames gedurende maximaal 3 jaar te bewaren.

Pas de instellingen aan nadat het programma werd opgenomen :

1. Druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Opnames.
  2. Klik op de opname die u wenst te bewaren.
  3. Kies Opname langer bewaren > Deze aflevering langer bewaren of Opname langer bewaren > Alle afleveringen langer bewaren.

In de lijst met opnames staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is, indien het minder is dan 60: druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Mijn opnames. In de lijst met opnames staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is.

Decoder met harde schijf (V5 of V4)

V5 decoder
V4 decoder

U kunt ervoor kiezen om uw opnames onbeperkt te bewaren.

• Pas de opties aan voor het plannen van de opnameDruk opde menu-toets een selecteer Instellingen > Opnames. Deze instellingen zullen geldig zijn voor alle toekomstige opnames.
  • Pas de opties aan na het plannen van de opname
    1. Druk op de menu-toets een selecteer Mijn bibliotheek > Mijn geplande opnames (of Mijn opnames > Gepland, afhankelijk van uw TV menu).
    2. Klik op de geplande opname die u wenst te bewaren en verander de opnameopties.
    It werkt niet? Druk op the menu key een selecteer de geplande opname die u wenst te bewaren en verander de opnameopties.

Kiest u ervoor om de beschikbaarheid aan te passen?

• Beschikbaar – lange termijn: opnames worden op de decoder bewaard, maar het is mogelijk dat dat u niet langer tegelijk een programma kunt bekijken en een ander opnemen.
  • Beschikbaar – 60 dagen: alle opnames vinden plaats zonder conflicten, maar het is mogelijk dat een opname slechts 60 dagen bewaard zal worden.

In de lijst met opnames staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is, indien het minder is dan 60: druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Mijn opnames (of Mijn opnames > Opgenomen, afhankelijk van uw TV menu).