Je opnames langer bewaren

Opnames worden minstens 60 dagen bewaard, waarna ze in sommige gevallen uit de lijst met opnames verdwijnen.

Wil je een opname langer bewaren? Kies je decoder en volg de stappen om de beschikbaarheid van je opnames aan te passen.


Decoder zonder harde schijf (V6 of V5 compact)

V5 compact decoder V6 decoder

Je kan ervoor kiezen om tot 50 uur aan opnames gedurende maximaal 3 jaar te bewaren.

Pas de instellingen aan nadat het programma werd opgenomen :

 1. Druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Opnames.
 2. Klik op de opname die je wenst te bewaren.
 3. Kies Opname langer bewaren > Deze aflevering langer bewaren of Opname langer bewaren > Alle afleveringen langer bewaren.

In de lijst met opnames staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is, indien het minder is dan 60: druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheekMijn opnames. In de lijst met opnames staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is.


Decoder met harde schijf (V5 of V4)

V5 decoder
V4 decoder

Je kan ervoor kiezen om je opnames onbeperkt te bewaren.

 • Pas de opties aan voor het plannen van de opnameDruk opde menu-toets een selecteer Instellingen > Opnames. Deze instellingen zullen geldig zijn voor alle toekomstige opnames.
 • Pas de opties aan na het plannen van de opname
  1. Druk op de menu-toets een selecteer Mijn bibliotheekMijn geplande opnames (of Mijn opnamesGepland, afhankelijk van je TV menu).
  2. Klik op de geplande opname die je wenst te bewaren en verander de opnameopties.
  It werkt niet? Druk op the menu key een selecteer de geplande opname die je wenst te bewaren en verander de opnameopties.

Kies je ervoor om de beschikbaarheid aan te passen?

 • Beschikbaar – lange termijn: opnames worden op de decoder bewaard, maar het is mogelijk dat dat je niet langer tegelijk een programma kunt bekijken en een ander opnemen.
 • Beschikbaar – 60 dagen: alle opnames vinden plaats zonder conflicten, maar het is mogelijk dat een opname slechts 60 dagen bewaard zal worden.

In de lijst met opnames staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is, indien het minder is dan 60: druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheekMijn opnames (of Mijn opnamesOpgenomen, afhankelijk van je TV menu).

Android TV decoder

Android TV decoder 
 • Opnames kunnen momenteel niet langer dan 60 dagen worden bewaard. 
 • Opnames die meer dan 60 dagen voor de installatie van de Android TV decoder zijn opgeslagen, kunnen op dit moment niet worden bekeken.
 • Het is mogelijk dat sommige afleveringen van een serieopname niet zichtbaar zijn op de Android TV decoder. Je kan ze zien op de Pickx-app.

Hulp nodig?