×

Hoe een tv-programma opnemen?

U kunt een opname doen op de volgende manieren:

Een opname doen via de tv-gids (binnen de 7 dagen)

U kunt uw programma's eenvoudig opnemen vanuit de tv-gids.

1. Druk op de menu-toets.
  2. Selecteer Televisie > Tv-gids en kies de dag waarvan u de tv-gids wilt bekijken.
  3. Selecteer het programma en druk op de OK-toets (Proximus TV afstandsbediening).
  4. Selecteer Opnemen of Serie opnemen.
Een opname doen via de infobalk (binnen de 24 u)

U kunt een tv-programma opnemen via de infobalk.
Dit is niet mogelijk als u beschikt over het nieuwe TV menu (dat start met Mijn bibliotheek, televisie en shop). In dat geval kunt u enkel een lopend programma opnemen of een opname plannen via de tv-gids.

1. Druk op de info-toets Info-knop (Proximus TV afstandsbediening) van uw afstandsbediening.
  2. Navigeer met de navigatietoets Navigatietoets (Proximus TV afstandsbediening) naar de gewenste zender en het op te nemen programma.
  3. Selecteer het programma en druk op de OK-toets OK-knop (Proximus TV afstandsbediening).
  4. Selecteer Opnemen en kies ervoor om één aflevering of alle afleveringen op te nemen.
Een lopend programma opnemen (nu aan het spelen)

Hoe het tv-programma dat u bekijkt opnemen? De opname van een lopend programma kan op meerdere manieren worden gestart:

• Druk op de record-toets van uw afstandsbediening. De opname begint meteen.
  • Of druk op de OK-toets van uw afstandsbediening en selecteer Opnemen in het menu dat verschijnt. De opname begint meteen.

Deze opname volgt standaardinstellingen, en stopt dus 30 minuten na het einde van het tv-programma.

Let er op dat uw modem en uw decoder aan staan (stand-by is voldoende voor de decoder).

Uw opnames worden standaard bewaard gedurende 60 dagen. U kunt deze termijn aanpassen vooraleer de opname begint. Nadien is dit niet meer mogelijk.

U kunt zien hoeveel dagen de opname nog bewaard blijft: druk op de menu-toets en selecteer Mijn bibliotheek > Mijn opnames (of Mijn opnames > Opgenomen, afhankelijk van uw TV menu). In de lijst met opnames (of naast de titel van de opname, afhankelijk van uw TV menu) staat het aantal dagen dat de opname nog beschikbaar is.